EXPLORING

janni-deler-exploringDSC_9237
janni-deler-exploringDSC_9252
janni-deler-exploringDSC_9250 copy
janni-deler-exploringJ1140336
janni-deler-exploringDSC_9256
janni-deler-exploringDSC_9259
janni-deler-exploringDSC_9238
janni-deler-exploringJ1140362

Amazing day exploring places on Mallorca!

Vilken dag, och vilket ställe vi hittade! Vi åkte till Calo Del Moro, det låg ca 1 timme med bil från stället vi bor. Det var så himla vackert där… Vi tänkte lägga oss på stranden men det var en del andra människor som tänkte likadant, så vi gick en bit och hittade ett ställe med massa klippor istället. ;-) Vi la oss där, åt lite picnic som vi hade tagit med och solade en stund innan lekstugan började. Vi hoppade massa klippor, simmade och hade det underbart. Vi kom nyss hem, var väldigt skönt att duscha av sig allt saltvatten… Jag och Michaela tänkte gå ner till en liten restaurant och ta ett glas vin innan killarna joinar oss för middag. Hoppas ni har en fin dag också, PUSS och kärlek <3

//What a day, and what a place we found! We went to Calo Del Moro, it was like an hour drive by car from where we live. It was so beautiful there… We were planning to lay down on the beach but there was a lot of people thinking the same, so we walked a bit further away and found this place with lots of cliffs. ;-) We stopped there, had picnic that we brought and tanned for a while before the playground started. We jumped off lots of cliffs, swam around and had a great time. We just got back home, was so nice to shower off all that salt water… Me and Michaela are about to walk down to this little restaurant for a glass of wine before the guys will join us for dinner. Hope you guys have a great day too, KISSES and love <3

28 reaktioner på “EXPLORING”

Leave a Reply

Your email address will not be published.