BLUE DOORS

janni-deler-white-deiaDeia (26 of 53)
janni-deler-white-deiaDeia (34 of 53)
janni-deler-white-deiaDeia (32 of 53)
janni-deler-white-deiaDeia (36 of 53) copy
janni-deler-white-deiaDeia (31 of 53)
janni-deler-white-deiaDeia (43 of 53)

Borrowed scarf/ Vix Swimwear dress   – Photos by: Micha Wissen

Åh vilken härlig dag vi har haft! Ska visa er bilder senare, det finns så många fina ställen här runtomkring. :-) Jag fortsätter på beach-look temat, men det är så mitt liv ser ut just nu. Ikväll ska vi ut och käka så då får jag byta strandklänningen till middagsklänning för en gångs skull. ;-) Bilderna ovan tog vi i Deià, det var en så himla mysig liten strand vi kom till och självklart var jag tvungen att fota framför den blåa dörren med rosa blommor… Varje gång, haha! Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig redo för middag, hörs imorgon. Massa kärlek <3

//Oh what a great day we’ve had! Will show you pictures later, there’s so many beautiful spots around here. :-) I’m continuing on the beach-look theme, but that’s how my life looks at the moment. Tonight we’re going out for dinner so then I have to change the beach dress to a dinner dress for once. ;-) The pictures above are from Deià, the beach we arrived to was so cozy and of course I had to shoot infront of the blue door with pink flowers… Every time, haha! Time to jump in the shower and get ready for dinner, talk tomorrow. Lots of love <3

19 reaktioner på “BLUE DOORS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.