HIDDEN GEMS

janni-deler-water-animalJ1150247
janni-deler-water-animalJ1150237
janni-deler-water-animalJ1150320 copy
janni-deler-water-animalJ1150325
janni-deler-water-animalJ1150349
janni-deler-water-animalJ1150258

Went in to hidden caves and swam in the most turquoise water yesterday!

Hej babes – och den här gången från Marbella! Vi landade vid 8.30 imorse så vi kan ju lugnt säga att det var en tidig morgon. ;-) Vi gick upp vid 5 och åkte mot flygplatsen, hela resan gick väldigt smooth så det var skönt. Somnade nästan direkt på flyget och vaknade när flygvärdinnan sa att jag var tvungen att fälla upp stolen. Vi har haft några grymma dagar på Mallorca, igår var nog en av de bästa. Vi åkte ut med ett företag som heter Rock and Water och han visade oss otroligt balla ställen. På sista bilden ser ni som en liten grotta, där simmade vi in och det var bland det ballaste jag sett i hela mitt liv. Kändes som vi var med i en film, ska försöka rädda några bilder från GoPron men det var så mörkt där inne. Efter det badade vi massor i det otroligt turkosa vattnet – jag älskar att se nya ställen! Nu ska jag njuta av att vara tillbaka i mitt lilla paradis, hörs lite senare. Puss <3

//Hey babes – and this time from Marbella! We landed at 8.30 this morning so it’s safe to say that it was an early morning. ;-) We woke up at 5 and went to the airport, the entire trip went very smooth so it was nice. Fell asleep almost straight away on the plane and woke up when the flight attendant told me to sit up. We’ve had some great days on Mallorca, yesterday was probably one of the best. We went out with this company called Rock and Water and he showed us incredibly cool places. In the last picture you can see like a little cave, we swam in there and it was one of the coolest things I’ve seen in my entire life. Felt like we were in a movie, will try to save some pictures from the GoPro but it was pitch black in there. After that we swam around in the crazy turquoise water – I love to explore new places! Time for me to enjoy being back in my little paradise, talk later. Hugs <3 

27 reaktioner på “HIDDEN GEMS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.