LACE SUIT

janni-deler-lace-suitJ1140550-Redigera
janni-deler-lace-suitJ1140513
janni-deler-lace-suitJ1140519
janni-deler-lace-suitJ1140533
janni-deler-lace-suitJ1140508 copy
janni-deler-lace-suitJ1140539

Nelly scarf (here!)/ Chimi glasses (here!)/ Tularosa jumpsuit (here!)/Borrowed beach bag – contains adlinks

God morgon babes! Åh vad skönt det var att vakna, ta min vanliga morgonpromenad och käka frukost framför nyhetsmorgon. Jag är nog en rutin-människa även om jag oftast lever utan någon rutin när jag reser runt. Jag vet iallafall att min kropp mår bäst när jag har rutin, på något konstigt sätt funkar det bara i Monaco och Marbella. Det är nog på de ställena jag känner mig hemma. :-) Här är en look från Mallorca, har fortfarande lite bilder därifrån jag inte hunnit blogga. Älskar den här jumpsuiten, vill ju helst inte ha långbyxor på sommaren (för det är så varmt haha) men den här är perfekt eftersom det är hål överallt. ;-) Nu väntar vi på Michaela och Riley som precis har landat, dom ska hänga här några dagar så det ska bli underbart att umgås i några dagar till. Hörs sen, puss <3

//Good morning babes! Oh it was so nice to wake up, go for my morning walk and have breakfast infront of the morning news. I think I’m a routine-person even though my life is usually without any routines when I travel around. I know that my body feels the best when I have some kind of routine, but in a weird way it only seems to work when I’m in Monaco or Marbella. I guess those are the places I feel home. :-) Here’s a look from Mallorca, still have some pictures left that I haven’t showed you. Love this jumpsuit, I prefer to not have long pants during summer (because of the heat haha) but this one is perfect because of the holes in it. ;-) Now we’re waiting for Michaela and Riley that just landed, they will hang out here for a few days and it’ll be great to spend a few more days together with them. Talk later, hugs <3

18 reaktioner på “LACE SUIT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.