BUBBLEGUM

janni-deler-playing-around

Having fun with bubblegum… Photos by Micha Wissen!

Fredagsfeeling! Inte alls faktiskt, haha. Har varit en lugn dag idag igen, skönt att slappa lite vid poolen och bara vara ett tag. Landa lite och känna efter liksom. Har ju känt mig lite nere i veckan som ni säkert förstått, fick beskedet om en vän som gått bort alldeles för ung i en lavinolycka – vilket jag fortfarande har svårt att ta in. Har känt henne sedan jag var liten och även om vi inte umgicks så mycket nu för tiden är det bara otroligt svårt att förstå. Jag har inte varit den vanliga glada, peppande Janni helt enkelt vilket kanske inte är så svårt att förstå. Jag hade tänkt göra en vlogg som vanligt i onsdags men om jag ska vara ärlig har jag inte känt för det, jag hoppas ni är okej med det och väntar tills på söndag istället. Då kommer jag försöka vara glad som jag brukar, kanske blåsa bubblor med tuggummi och ha kul som på bilderna ovan. ;-) Jon gör ju vloggar varje dag så vill ni se vad vi gör kan ni kolla in hans kanal HÄR! Nu – laga middag och kanske köra ett träningspass på taket senare ikväll. Träning gör en alltid glad! PUSS, ha en underbar fredagkväll <3

//Friday feeling! Not at all actually, haha. Been a calm day today again, nice to relax by the pool and just be for a moment. Land a little and just feel how I feel. I’ve been a bit down this week as you’ve probably understood, a friend passed away way too young in an avalanche – and I still have a hard time taking it in. I’ve know her since I was little and even if we didn’t hang out a lot nowadays it’s just so hard to believe it. I haven’t been the happy, excited Janni the last few days which maybe isn’t so hard to understand. I was planning to do a vlog as usual this wednesday but to be honest I didn’t feel like it, I hope you’re ok with that and can wait until sunday instead. Then I’ll try to be as happy as I usually am, maybe I’ll blow bubbles with chewing gum and have fun like in the pictures above. ;-) Jon makes vlogs every day so if you want to see what we do check out his channel HERE! Now – make dinner and then maybe go for a workout on the rooftop later tonight. Training always makes you happy! HUGS, have a great friday night <3

19 reaktioner på “BUBBLEGUM”

 • Doris says:

  Ah janni lots of love! Just have your time and you don’t have to be happy if you’re not feeling like it. Have your time, we can wait! Hugs!

 • Louise says:

  Jag har tänkt på henne väldigt ofta sedan olyckan – och jag känner henne inte ens. Det är så fruktansvärt hemskt och sorgligt. Så det är sjukt förståligt att du inte känner för en peppande Vlogg just nu. En Vlogg där du berättar om att det är förjävligt, dina tankar och funderingar tror jag är viktiga och ärliga inslag i bloggen. Det är ju så livet ser ut. Så tänk inte att läsarna bara vill se allt det positiva och peppande hela tiden i dina Vlogs – det är sjukt äkta när du berättar och visar alla delar av din vardag. KRAM!

 • Carro says:

  Så sorligt. Läste om det. Och hon gifte sig så nyss. Usch så sorligt. :(

 • Gillian says:

  where are your distressed boyfriend jeans that you wore in jons vlog from, I’m literally obsessed with them

 • Nacho says:

  Re-watch it https://youtu.be/Bpk7PenQxFY it’s yours, makes me so happy though, hope you either

 • Sarah says:

  Oh Janni its quite alright and only natural to feel sad and disconnected when something like that happens, its very sad but it means you just have to ‘be’ for a while and then live your life in the best way and always remember her. No one expects you to just continue like a robot. Hugs from us. X

 • Emilia says:

  Styrkekramar! <3 hemskt när sånt händer om man kan själv inte påverka det på något sätt.. Men kärlek och styrka åt alla hennes nära och kära!!

  Och sen när du orkar så skulle det vara roligt att läsa mera om träning här på bloggen! Om du kunde tex dela dina pass så att man kan själv pröva på dom:)

 • Paula says:

  really cute photos! I’m sorry about your friend- stay strong! <3

  can you do a workout post? :)
  http://enjoybypaula.com

 • Laila says:

  Oh Janni sending all my love I’m so sorry about your friend. Take it easy and don’t feel pressured to do anything when you need time for yourself to feel what you’re feeling. Lots of love, Laila x

 • stina says:

  Usch det är så fruktansvärt. ? någon som var så full av liv och energi som Matilda! Det blir så fel och ofattbart. Jag lider verkligen med Mattias. ?

 • Iva says:

  Once again, my deepest condolences to you, of course we understand, you should take your time and be how you want to be, other thinks can always wait, it is natural to be sad and good to grief i peace like every human being <3
  Lots of love and support from Croatia<3

 • Malou says:

  Hi janni! I love your blog & also your vlogs!!
  Where are the sunglasses from??

  Xx
  Malou

Leave a Reply

Your email address will not be published.