SUNSET & WINE

janni-deler-sunset-wineDSC_9278
janni-deler-sunset-wineDSC_9285
janni-sunset-wine

Wine and sunset watching with my girl <3 / Ayeryn Paris top (here!) Nelly skirt (here!) Rachael Ruddick bag -adlinks

Såhär mysigt hade vi det en kväll på Mallorca, satt och kollade solnedgången och drack ett glas vin medan vi snackade ikapp. Underbart! Idag har jag varit väldigt trött… Man tänker att det är skönt att flyga på morgonen så man har hela dagen fri, men varje gång blir jag så sjukt sliten hela dagen. Mötte upp familjen för lunch iallafall, min mamma har kommit hit nu också så det var kul att krama om henne och min lillebror. <3 Istället för vin och solnedgång blir det film hemma i soffan, minst lika mysigt det med. ;-) Puss och kärlek <3

//We had this cozy one night on Mallorca, just sat there and watched the sunset with a glass of wine while we were just talking. Wonderful! Today I’ve been tired… You always think that it’s nice to fly early so you have the day free, but every time I do I get so low on energy throughout the day. Met up with my family for lunch at least, my mom just arrived here too so it was great to give her and my little brother a hug. <3 Instead of wine and sunset we’re gonna watch a movie at home tonight, just as cozy. ;-) Kisses and love <3

15 reaktioner på “SUNSET & WINE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.