OFF SHOULDER

janni-deler-off-shoulderDSC00041-Redigera
janni-deler-off-shoulderDSC00046
janni-deler-off-shoulderDSC00028-Redigera
janni-deler-off-shoulderDSC00044

Storets top/ Levis shorts (here!) -adlink

Hej babes! Ovan är en look från en kväll på Mallorca, vi gick ner till vattnet och åt middag på en beach club (Zhero Beach club) och maten var riktigt smarrig. :-) Jag är totalt förälskad i den här toppen, men nu kunde jag inte hitta den på hemsidan så den verkar vara slut… Jag har ju ett seriöst beroende av off shoulder kläder, både toppar och klänningar. Känns som halva min garderob är såna plagg just nu, haha! Idag filmar jag en vlogg och tänkte filma hela dagen (varje timme) som jag gjorde på Ibiza, ni verkade tycka det var kul så jag kör på samma spår fast här i Marbella istället. :-) Har inga planer för dagen så det blir spännande, haha! PUSS på er <3

//Hey babes! Above is a look from one night on Mallorca, we went down to the water for dinner at a beach club (Zhero Beach club) and the food was so good. :-) I’m totally in love with this top, but I couldn’t find it on the website now so it looks like it’s sold out… I have a serious addiction when it comes to off shoulder clothes, both tops and dresses. Feels like half my wardrobe is filled with that kind of pieces at the moment, haha! Today I’m filming a vlog and I’m planing to film all day (every hour) like I did on Ibiza, it seems like you guys liked it so I’m doing the same but here in Marbella instead. :-) We don’t have any plans for the day so that will be interesting, haha! Hugs babes <3

20 reaktioner på “OFF SHOULDER”

Leave a Reply

Your email address will not be published.