WEEKEND VIBES

janni-deler-weekend-vibesDSC_9944-Redigera-Redigera
janni-deler-weekend-vibesDSC_9952-Redigera copy
Top from Chiquelle Swimwear/ Scarf from Rinikini

Hej babes! Vad sent det blev, klockan sprang iväg när vi var ute med båten. Det var så himla skönt, det har varit otroligt varmt här senaste dagarna men när man åker ut med båten är det så mycket skönare luft. Vi badade, solade lite och jag somnade i vanlig ordning när vi körde hemåt, haha! Jag har glidit runt i bikini som alltid och knöt en scarf runt midjan, allt annat är liksom för varmt. Har så mycket nya kläder jag vill visa er så jag hoppas jag får energi till att ha på mig lite vanliga kläder snart. ;-) Vad ska ni hitta på ikväll? Vi ska ha filmmaraton och mysa i soffan – yes säger jag! Puss och kärlek <3

//Hey babes! It got late, time flies when you’re on a boat. It was so nice, it’s been so hot here the last few days but when you go out with the boat the air is so much nicer. We jumped in the water, tanned for a while and I fell asleep as usual on our way back home, haha! I’ve been wearing a bikini as usual and tied a scarf around my waist, everything else is too hot at the moment. I have lots of new clothes I want to show you guys so I hope I’ll get the energy to wear normal clothes soon. ;-) What are you up to tonight? We’re gonna go for movie marathon and chill in the couch – I say yes to that! Kisses and love <3

31 reaktioner på “WEEKEND VIBES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.