START OF THE DAY

janni-deler-start-of-the-day_DSC1324-Redigera
janni-deler-start-of-the-day_DSC1342-Redigera
janni-deler-start-of-the-day_DSC1330-Redigera-Redigera

Gina Tricot top (old)/ Alo Yoga shorts/ Reebok shoes

God morgon babes! Idag fick jag sällskap på promenaden, äntligen haha! Jag drog med mig Jon och startade dagen i backen med intervaller, ska försöka göra det varje morgon här nu. Jag ska vara här i 2 veckor till innan jag ska vidare på äventyr så jag vill se hur mycket jag kan förbättras. :-) Efter det gick vi den vanliga promenaden och sen la jag till 50 gående utfall med spark bakåt. Hett tips om man vill ha lite mer träning under en promenad! Idag ska vi ÄNTLIGEN ut och åka båt igen, som jag saknat det. Vi ska nog bara köra ut och lägga oss någonstans, bada och hänga. Peppad! Ha en fin dag så hörs vi sen, kärlek <3

//Good morning babes! Today I got company during my morning walk, finally haha! I dragged Jon with me and started with intervals in the hill, will try to do that every morning here now. I will be here for another 2 weeks before I’m heading for new adventures so I want to see how much better I can get at it. :-) After that we continued with the regular walk and then I added 50 walking lunges with a kick backwards. Great tip if you want some more training during a walk! Today we’re FINALLY going out with the boat again, I’ve missed it. We’ll probably just go out and stop somewhere, swim and hang out. Excited! Have a great day and I’ll talk to you later, love <3

16 reaktioner på “START OF THE DAY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.