Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:22 | August 1, 2016

SMOOTHIES FOR EVERYONE

janni-deler-smoothiesDSC_0029 copy

God morgon babes! Här är mina tre smoothies jag visade igår, tänkte att det kanske är bra om jag skriver ner recepten också om ni inte vill kolla en video när ni ska göra någon av dom. ;-) Jag äter smoothies till frukost varje dag under sommaren, och gärna en på eftermiddagen också. Tycker det är så gott att slänga i allt man känner för, det brukar oftast bli gott. Imorse drack jag den gröna, så hoppas ni provar och gillar någon av dom!

//Good morning babes! Here’s the three smoothies I showed yesterday, thought that it may be good to write the recipes as well if you don’t want to check out a video when you make one of them. ;-) I have smoothies for breakfast every day during summer, and I love to have one in the afternoon as well. Think it’s so good to just trow whatever you feel like in the mixer, it usually turns out good. This morning I had the green one, so I hope you try to make at least on of them!

janni-deler-smoothiesDSC_0029

Du behöver: 1 – 1,5 näve bladspenat, 1 banan, 1/2 avokado, 1/2 citron, 1,5 dl fryst mango (vanlig funkar också) och ca 1,5-2 dl vatten. Mixa och prova dig fram – den här är min favorit på morgonen!

//You need: 1 – 1,5 handfull of spinach, 1 banana, 1/2 avocado, 1/2 a lemon, 1,5 dl frozen mango (normal works too) and about 1,5 – 2 dl of water. Mix it and try if you need to add something – this one is my favorite in the morning!

janni-deler-smoothiesDSC_0038

Du behöver: 1 banan, 2 – 3 dl frysta hallon (gärna blåbär också), 1 portion proteinpulver (jag använder fitnessgurus vanilla white chocolate som du hittar HÄR!) och 1,5 – 2 dl vatten. Mixa och sen är den klar!

//You need: 1 banana, 2 – 3 dl frozen raspberries (preferably blueberries as well), 1 portion protein powder (I use fitnessguru’s vanilla white chocolate and you can find it HERE!) and 1,5 – 2 dl of water. Mix it and it’s done!

janni-deler-smoothiesDSC_0032

Du behöver: 2 halvstora skivor ananas, 1/2 citron, 1,5 – 2 kiwis, 1,5 dl fryst mango, 1 skopa hampa protein (jag använder fitnessgurus med vaniljsmak, du hittar den naturella HÄR!) och 1,5 dl vatten. Skär bort kanter på ananas och skal på kiwin och mixa allt!

//You need: 2 slices of pineapple, 1/2 lemon, 1,5 – 2 kiwis, 1,5 dl frozen mango, 1 portion hemp protein (I use fitnessguru’s with vanilla flavour, you’ll find the natural one HERE!) and 1,5 dl of water. Cut away the edges of the pineapple and peel the kiwi and then mix it all!

janni-deler-janni-thumb

Njut sedan av dina smoothies, skratta och spill lite på kläderna så är allt toppen! ;-) Haha, nee men jag hoppas ni provar och gillar dom. Idag ska vi till en ny poolclub här i Marbella, ska bli superkul att se! Hörs sen, PUSS <3

//Enjoy your smoothies, laugh and spill some on your clothes and everything is great! ;-) Haha, naah but I hope you try them and like them. Today we’re going to a new pool club here in Marbella, will be super fun to see! Talk later, HUGS <3


34 kommentarer



35 kommentarer om “SMOOTHIES FOR EVERYONE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Mums :)

  Reply
 • Ahhh this post is just what I needed right now!! I have braces on my teeth (even though I’m 23 years old lol – but it’s cause I have to go through a jaw surgery because of migraines and my jaw isn’t the way it’s supposed to be, but that’s a longer story) and I just got them tightened this morning so my teeth are SO SORE!! And everytime I have them tightened I can’t eat anything, so these smoothie recipes are just perfect!! Thanks so much <3

  http://www.kassandragoldofficial.com <3

  Reply
 • Haha jag läste “porrclub” :)

  Tack för recepten! Grymt!

  Reply
 • Thanks for the smoothie recipes! I will try them all! Hugs and kisses xx

  Reply
 • Åh herregud så gott det ser ut. Men Janni, jag har funderat på det när jag läst din blogg… Jag har nu utbildat mig till läkare, och det som jag har lärt mig om kroppen är ändå att man inte behöver proteinpulver och andra “tillsatser”. Bara för att jag är läkare kan jag förstås inte allt om kost/motion/hälsa men jag bara undrar hur du tänker kring det. Jag blir nyfiken på varför du väljer det, vad har du får mål med träningen? Hoppas du inte tar illa upp, jag är som sagt bara nyfiken och vill lära mig hur andra, eller i det här fallet, du, tänker! Kram på dig

  Reply
 • Hej fina! Jag tycker det ger mig en längre mättnad, och eftersom jag inte äter kött, kyckling och fisk så känns det som ett enkelt sätt att få i mig protein. :-) Inget speciellt mål med träningen just nu utan mer för att ge kroppen vad den behöver och hålla mig mätt. Äter det inte varje dag men gillar att ha det i smoothies! Kram!

  Reply
 • Alltså smoothies.. skulle kunna leva på det <3 Alla dina recept såg jättegoda ut. Jag tycker om att göra dem ännu fastare och sen äta med en sked ur skål, gärna med många frysta ingredienser så det nästan blir som sorbet, mums!

  Reply
 • Smoothies are life! :)
  xx
  http://putitallonme.com/

  Reply
 • Jag älskar smoothies :)

  Reply
 • Hi Janni,

  Where’s the beautiful dress from?

  X

  Reply
 • From The Odder Side :-) Xx

  Reply
 • Videon var jättebra! Jag älskar smoothies och gör dem så ofta jag kan så nya recept passar alltid perfekt :)

  Reply
 • Can’t wait to try these!

  Today it’s cold and rainy in England… :( hopefully these photos will make you smile!

  https://enjoybypaula.com/2016/08/01/photos-that-make-me-smile-24/

  Reply
 • Hey Janni! I love to have a smoothie in the morning too, I usually make me a huge smoothie bowl with lots of fresh fruit. Simply the best way to start the day! I will definitely try out all the recipes! Thank you so much for sharing!

  Best wishes
  Fabienne x http://www.fabiennemaxi.com

  Reply
 • Thanks for sharing those recipes!!!!

  http://www.lacaleya.com

  Reply
 • I love your videos and seeing how healthy you are, inspires me to want to be as well. This month I am going to try harder to be healthier, also I have an injury from last year that I have not fully healed, I have been very bad with keeping up with my exercises and everything so it is good that you are giving me this inspo. Have a good day!!!

  http://www.inmydreams.ca/

  Reply
 • Men åhhh perfekt perfekt inlägg!! :)

  Många kramar från Hanna <3
  http://www.hannavic.se

  Reply
 • Ohh, I made the green one and it tasted so good!

  Reply
 • Okej såå goda och lätta! Ska göra dom! Måste göra mer smoothie!

  Reply
 • Hej Janni! Älskar din youtube kanal och din blogg. Undrar vart din fina klänning kommer ifrån? kram!

  Reply
 • Tack fina, vad kul att höra! :D Den är från The Odder Side! Kram <3

  Reply
 • Really loved your cooking-show video! You should do more of those!! :) X

  Reply
 • Ser helt galet gott ut! Jag ska absolut testa alla tre✨

  Reply
 • Where’s that amazing dress from? :)

  Reply
 • From The Odder Side :-) Xx

  Reply
 • I love this dress! Where is it from?

  Reply
 • Men tack för tipset! Ska verkligen göra smooothiiies nu!

  Reply
 • Hi Janni,
  tried to order the vanilla white chocolate protein powder from fitnessguru, but everything is sold out on the norwegian site. All of the flavours.. do you know if its possible to order from another country? :)

  Reply
 • Hmm… Not sure to be honest, but try to email them! :-) Xx

  Reply
 • Hej Janni, de ser supergoda ut och jag undrar vart de fina glasen är ifrån ? Ha en bra dag !

  Reply
 • Från Ikea! :D Kram!

  Reply
 • Så!! Äntligen testat den första – den gröna… MUMMS vad god den var!!! Tur jag gjorde den för nu är även fryst mango en favorit hehe! Du är bäst!!

  Reply
 • Nice & yummy! Actually going to try out the green smoothie tomorrow morning! I’ll let you know what I think of it :). What’s the protein powder for? I have never used it before.. Huggies, Hieke

  Reply
 • Dear Janni,
  Your green smoothie is literaly the first smoothie I made that I truly love!
  You are such an inspiration.
  Keep up doing what you do, you are great at it.

  Kind regards,
  Lisa (Belgium)

  Reply