SMOOTHIES FOR EVERYONE

janni-deler-smoothiesDSC_0029 copy

God morgon babes! Här är mina tre smoothies jag visade igår, tänkte att det kanske är bra om jag skriver ner recepten också om ni inte vill kolla en video när ni ska göra någon av dom. ;-) Jag äter smoothies till frukost varje dag under sommaren, och gärna en på eftermiddagen också. Tycker det är så gott att slänga i allt man känner för, det brukar oftast bli gott. Imorse drack jag den gröna, så hoppas ni provar och gillar någon av dom!

//Good morning babes! Here’s the three smoothies I showed yesterday, thought that it may be good to write the recipes as well if you don’t want to check out a video when you make one of them. ;-) I have smoothies for breakfast every day during summer, and I love to have one in the afternoon as well. Think it’s so good to just trow whatever you feel like in the mixer, it usually turns out good. This morning I had the green one, so I hope you try to make at least on of them!

janni-deler-smoothiesDSC_0029

Du behöver: 1 – 1,5 näve bladspenat, 1 banan, 1/2 avokado, 1/2 citron, 1,5 dl fryst mango (vanlig funkar också) och ca 1,5-2 dl vatten. Mixa och prova dig fram – den här är min favorit på morgonen!

//You need: 1 – 1,5 handfull of spinach, 1 banana, 1/2 avocado, 1/2 a lemon, 1,5 dl frozen mango (normal works too) and about 1,5 – 2 dl of water. Mix it and try if you need to add something – this one is my favorite in the morning!

janni-deler-smoothiesDSC_0038

Du behöver: 1 banan, 2 – 3 dl frysta hallon (gärna blåbär också), 1 portion proteinpulver (jag använder fitnessgurus vanilla white chocolate som du hittar HÄR!) och 1,5 – 2 dl vatten. Mixa och sen är den klar!

//You need: 1 banana, 2 – 3 dl frozen raspberries (preferably blueberries as well), 1 portion protein powder (I use fitnessguru’s vanilla white chocolate and you can find it HERE!) and 1,5 – 2 dl of water. Mix it and it’s done!

janni-deler-smoothiesDSC_0032

Du behöver: 2 halvstora skivor ananas, 1/2 citron, 1,5 – 2 kiwis, 1,5 dl fryst mango, 1 skopa hampa protein (jag använder fitnessgurus med vaniljsmak, du hittar den naturella HÄR!) och 1,5 dl vatten. Skär bort kanter på ananas och skal på kiwin och mixa allt!

//You need: 2 slices of pineapple, 1/2 lemon, 1,5 – 2 kiwis, 1,5 dl frozen mango, 1 portion hemp protein (I use fitnessguru’s with vanilla flavour, you’ll find the natural one HERE!) and 1,5 dl of water. Cut away the edges of the pineapple and peel the kiwi and then mix it all!

janni-deler-janni-thumb

Njut sedan av dina smoothies, skratta och spill lite på kläderna så är allt toppen! ;-) Haha, nee men jag hoppas ni provar och gillar dom. Idag ska vi till en ny poolclub här i Marbella, ska bli superkul att se! Hörs sen, PUSS <3

//Enjoy your smoothies, laugh and spill some on your clothes and everything is great! ;-) Haha, naah but I hope you try them and like them. Today we’re going to a new pool club here in Marbella, will be super fun to see! Talk later, HUGS <3

35 reaktioner på “SMOOTHIES FOR EVERYONE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.