SPORTY

janni-deler-sporty-bikiniJ1170486
janni-deler-sporty-bikiniJ1170536
janni-deler-sporty-bikiniJ1170500
janni-deler-sporty-bikiniJ1170531
janni-deler-sporty-bikiniJ1170523

Cap from the boat/ Missguided bikini (here!)

Babes! Vilken lång dag det blev, i vanlig ordning… Hade planerat att lägga upp en video som jag spelat in idag, men nu när vi kom hem så sent så insåg jag efter 2h redigering att jag inte kommer hinna få upp den ikväll. Men – den kommer upp imorgonbitti/förmiddag så jag hoppas det är okej! :-) Vi åkte ut med båten idag och det slutade med att vi stannade ute på vattnet ganska länge. Det finns ju inget härligare än att åka båt, bada och hänga med familjen. Guld värt! <3 Jag körde på sport-tema i slutet av dagen, älskar den här bikinin även om den inte är den bästa att sola med. ;-) Jag brukar ofta byta bikini under dagen så man slipper gå runt med en blöt om man badat klart. Nu – fortsätta redigera och smygkolla på en film i bakgrunden. PUSS <3

//Babes! This ended up to be a long day, as usual… Was planning to post a video today that I filmed all day, but when we got back home this late and I’ve been editing for 2 hours I realized I won’t have time to get it done tonight. But – I’ll post it tomorrow morning/day so I hope that’s ok! :-) We went out with the boat today and it ended up with us staying out on the water pretty late. There’s just nothing better than going on a boat, jump in the water and hang out with my family. The best thing I know! <3 I went for the sporty theme for the end of the day, love this bikini even if it’s probably not the best to tan in. ;-) I usually change bikini during the day so I don’t have to walk around in a wet bikini when I’m done swimming. Now – continue with editing and peek on a movie in the background. HUGS <3

15 reaktioner på “SPORTY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.