STRAWBERRY RED

janni-deler-strawberry-redJ1170093
janni-deler-strawberry-redJ1170122
janni-deler-strawberry-redJ1170126
janni-deler-strawberry-redJ1170101
janni-deler-strawberry-redJ1170132

Sanne Alexandra top (here!)/ Levis shorts (here!)/ Nelly bag (on sale here!)/ Public Desire shoes -adlinks

Good morgon babes! Såhär såg jag ut igår när jag och Jon hade date-night. Så himla mysigt! Vi har pratat om att ha det flera gånger men det slutar alltid med att vi är för trötta, har mycket jobb att göra på datorn på kvällarna (då vi oftast gör saker hela dagarna) eller att vi hellre äter hemma haha! Vi båda gillar att äta hemma, kolla en film och gå och lägga oss i bra tid men det är otroligt mysigt att gå ut och äta en god middag ihop bara vi två. <3 Kul att sminka sig lite och ta på sig ett par klackar, har gjort det alldeles för sällan den här sommaren. ;-) Nu ska vi ta en promenad längs stranden in till Marbella och äta frukost på ett ganska nytt ställe. Det ryktas om acai-bowls, avokado mackor och fräscha juicer… Ni får se mer om det sen! PUSS <3

//Good morning babes! This was my look last night when me and Jon had date-night. It was so nice! We’ve been talking about it several times but it always ends up with us being too tired, having too much work to do on the computer at night (since we mostly do things all day) or that we rather eat at home haha! We both like to eat dinner at home, watch a movie and go to bed pretty early but it’s so nice to get out and have dinner just the two of us. <3 Fun to put some make up on and wear heels, I haven’t done that enough this summer. ;-) Time for a beach walk to Marbella for breakfast at a pretty new place. I heard something about acai-bowls, avocado sandwiches and fresh juices… I’ll show it to you later! HUGS <3

42 reaktioner på “STRAWBERRY RED”

Leave a Reply

Your email address will not be published.