HANGOUT

janni-deler-hangout-eywa-marbellaJ1170053
janni-deler-hangout-eywa-marbellaJ1170063
janni-deler-hangout-eywa-marbellaJ1170047
janni-deler-hangout-eywa-marbellaIMG_4192

Best way to stretch out – aerial yoga!

Det här gjorde vi idag, och det är bland det bästa jag vet när det kommer till träning. Det är för det första sjukt kul, man skrattar en hel del åt både sig själv och vissa rörelser. Det är också så sjukt skönt för kroppen, man kan liksom stretcha ut så mycket mer än man kan om man kör en vanlig stretch-session. Det känns som det får igång blodcirkulationen i hela kroppen plus att det släpper spänningar, jag är alltid ganska stel i höftböjaren och det släpper nästan helt efter en timmes pass. Vi kör på Eywa Marbella när vi är här, vet inte om det finns några andra ställen men detta ligger nästan precis vid hamnen. :-) Hett tips om ni är här och är sugna på lite annorlunda träning! Nu ska jag byta om och göra mig redo för middag ute med min älskling, ska bli väldigt härligt! PUSS <3

//This is what we’ve been up to today, and it’s one of the best things I know when it comes to training. To start with it’s so much fun, you laugh a lot at yourself and also at some movements. It’s also so nice for the body, you can stretch out so much more than you can when you do a normal stretch-session. It feels like it gets the blood circulation going in the entire body and it also feels like it releases tensions, I’m always stiff in my hip flexors and after an hour session it’s almost gone completely. We’re going to Eywa Marbella when we’re here, not sure if there’s any other places but this is located right by the port. :-) Great tip if you’re around and feel like a different kind of workout! Time to get changed and get ready for dinner with my love, will be nice to get out! HUGS <3

18 reaktioner på “HANGOUT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.