BABY SWIM

janni-deler-baby-swimDSC_3981-Redigera
janni-deler-baby-swimDSC_3986
janni-deler-baby-swimDSC_3983
janni-deler-baby-swimDSC_3987

These moments <3

Såhär mysigt hade vi det igår. Den där lilla tjejen alltså, att en sån liten människa kan göra en så glad! När hon skrattar, gosar med en eller man får en puss så smälter ju hjärtat. Oj vad jag ska skämma bort henne när hon blir stor, haha! Vi badade, lekte med bollar och hade det mysigt. Det var så otroligt varmt så det var bra att få i henne i vattnet, jag ville också bada så man kunde svalka sig lite. Idag har jag varit hemma hela dagen, jobbat och städat som vanligt på helgerna. Vi funderar på att åka ner till båten ikväll och äta middag, hade varit så mysigt att äta något gott och kolla solnedgången därifrån. :-) Vi får se helt enkelt! Puss och kram <3

//Yesterday was so cozy. This little girl, it’s crazy that such a small human being can make you so happy! When she laugh, cuddle or give you a kiss your heart just melts. Wow, I’m gonna spoil her so much when she gets older, haha! We went in the water, played with balls and had a great time. It was so hot so it was great to get her in the water, I wanted to jump in too so I could cool down. Today I’ve been at home all day, got some work done and cleaned as usual on the weekends. We’re thinking about heading down to the boat for dinner tonight, would be so nice to eat good food and watch the sunset there. :-) We’ll see I guess! Kisses and hugs <3

15 reaktioner på “BABY SWIM”

Leave a Reply

Your email address will not be published.