SPECIAL JUMPSUIT

janni-deler-jumpsuit-cholatDSC_0244
janni-deler-jumpsuit-cholatDSC_0360-Redigera
janni-deler-jumpsuit-cholatDSC_0341-Redigera
janni-deler-jumpsuit-cholatDSC_0251-Redigera
janni-deler-jumpsuit-cholatDSC_0353-Redigera
janni-deler-jumpsuit-cholatDSC_0266-Redigera

Na-Kd choker (here!)/ Cholat Paris jumpsuit (here!)/ Gucci bag/ Senso shoes

God morgon babes! Hur mår ni? :D Jag mår super, det är äntligen lite svalare idag så min morgonprommis var skön haha! Igårkväll åkte vi ut och plåtade lite looks, vi åkte till favoritområdet med massa färgglada dörrar. Älskar den här färgen på dörren, tycker den ser så fräsch ut. Gillar den här jumpsuiten massor också, det ser nästan ut som byxor och topp men dom sitter ihop. Lite special precis som jag gillar det! :-) Jag har verkligen använt den här väskan massor i sommar, så jag är grymt nöjd med mitt köp. Perfekt storlek, fin färg och passar till det mesta. Idag står filmning på schemat, vad får ni se imorgon! Vill hänga med syster och lillan också, får liksom inte nog av den lilla tjejen. <3 Hörs sen, PUSS <3

//Good morning babes! How are you? :D I feel great, it’s finally a bit colder today so my morning walk was nice haha! Last night we went out to shoot some looks, went to my favorite area with lots of colorful doors. Love the color of this door, think it looks so fresh. Like this jumpsuit a lot too, it almost looks like pants and a top but it’s a one piece. A bit special, just the way I like it! :-) I’ve used this bag a lot this summer, so I’m really happy that I bought it. Perfect size, nice color and works with most of my outfits. Today I have filming on the schedule, you’ll get to see what tomorrow! Want to hang out with my sister and the little one as well, can’t get enough of that little girl. <3 Talk later, HUGS <3

32 reaktioner på “SPECIAL JUMPSUIT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.