RED STRIPES

janni-deler-red-stripesIMG_4013-Redigera
janni-deler-red-stripesDSC_0226-Redigera
janni-deler-red-stripesDSC_0209-Redigera

RayBan glasses/ Eton shirt (similar here!)/ Solid & Striped bathing suit (another color here!) – adlinks

Såhär har jag glidit runt idag, det är typ så mycket kläder som går att ha på sig haha! Det är GALET varmt just nu… Fattar inte vad som hände, när det blåser känns det nästan som någon står med en hårfön och blåser på en, haha! Vi har hängt hos min mamma hela dagen och haft det så himla mysigt, badat, ätit och bara slappat. Så skönt att ha alla så nära, vet att jag sagt det många gånger men det är extra mysigt nu när jag inte längre bor i Sverige. :-) Vi har inga planer för kvällen, fredag känns inte så speciellt när man är här så länge. Dagarna flyter liksom ihop lite, dels för att jag mailar/jobbar varje dag så det blir inte så stor skillnad. När jag märker att det är fredag blir jag glad däremot, jag älskar fredagar haha! Hoppas ni får en fin kväll, puss och kram <3

//This is how I’ve been walking around today, and it’s about the maximum amount of clothes you can wear haha! It’s CRAZY hot here now… Not sure what happened, when it’s windy it almost feels like someone is blowing a hair dryer on you, haha! We’ve spent the day at my moms place and we’ve had the best time, went in the pool, had food and just relaxed. It’s so nice to have everyone so close by, I know I’ve said that a lot but it’s extra nice now since I don’t live in Sweden anymore. :-) We don’t have any plans for tonight, can’t really say that friday feels any special when you’ve been here so long. The days just melts together somehow, partly because I do emails/work every day so I can’t really feel a difference. When I notice that it’s friday it makes me happy though, I love fridays haha! Hope you will have a great night, kisses and hugs <3

17 reaktioner på “RED STRIPES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.