WATER ANIMALS

janni-deler-adventuresJ1170618
janni-deler-adventuresJ1170331

Adventures with my love <3

Så mycket som jag har badat den här sommaren har jag nog aldrig gjort, haha! Det kan bero på att vi har varit mycket på båt och att det har varit ovanligt varmt här… Nu har jag inte så många dagar kvar här, sommaren går som vanligt alldeles för fort. Jag ska njuta allt jag kan av de sista dagarna, på torsdag går flyget mot Sverige och Göteborg. Ska spendera helgen där och gå på festival, är faktiskt sjukt taggad inför det! Innan det vill jag hinna åka båt, bada massor och njuta av underbara Marbella med min älskling. Han åker inte med till Sverige utan direkt till Monaco, så vi kommer vara ifrån varandra i fyra dagar… Kommer kännas ovant, haha! På tal om att bada, nu ska jag ta ett dopp i poolen innan solen går ner. Puss på er <3

//The amount of time I’ve spent in the water this summer is probably my record, haha! It may be because we’ve spent a lot of time on the boat and also that it’s been crazy hot here… Now I only have a few days left here, every summer passes by way too quickly. I’m gonna enjoy these last few days as much as I can, on thursday I have a flight to Sweden and Gothenburg. Will spend the weekend there and go to a festival, which I’m actually super excited for! Before that I want to go out with the boat again, jump in the water a lot and enjoy amazing Marbella with my love. He’s not joining me to Sweden, he will go straight to Monaco so we’ll be apart for four days… That will feel weird, haha! Speaking of swimming, I’m gonna go for a dip in the pool before the sun sets. Hugs babes <3

19 reaktioner på “WATER ANIMALS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.