SUNSET MOMENTS

janni-deler-sunset-momentsJ1180340-Redigera
janni-deler-sunset-momentsJ1180324-Redigera

Nelly hat (here!)/ Verge girl top (here!)/ Levis shorts (here!)/ Jennie-Ellen shoes (here!) -contains adlinks

Hej babes! Hur mår ni? Jag mår super, sov som en stock och startade dagen med en promenad och bra musik. Kan liksom inte bli fel då! Igårkväll åkte jag och Jon runt med golfbilen på kvällen, letade locations och fotade lite. När solen var påväg ner stannade vi på en gata fylld med palmer och tog några bilder. Solnedgång, motljus och en varm kväll – drömmen. Älskar verkligen det här stället, helt klart ett av mina favoritställen i världen! Idag har vi lunch planerat med en kompis och sen får vi se, jag borde börja packa lite smått också… Vill. Inte. Hörs sen, PUSS <3

//Hey babes! How are you? I feel great, slept like a baby and started my day with a walk and good music. Can’t get wrong when you start the day like that! Last night Jon and I drove around in the golf cart at night, looked for locations and took some photos. When the sun was about to set we stopped at a street filled with palm trees and took some pics. Sunset, back light and a warm night – the dream. I truly love this place, for sure one of my favorite places in the world! Today we have a lunch planned with a friend and after that we’ll see, I should start packing… Don’t. Like. Talk later, HUGS <3

25 reaktioner på “SUNSET MOMENTS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.