FALL FEELINGS

janni-deler-fall-feelingsJ1180250-Redigera
janni-deler-fall-feelingsJ1180244-Redigera
janni-deler-fall-feelingsJ1180214-Redigera
janni-deler-fall-feelingsJ1180238-Redigera copy
janni-deler-J1180182-Redigera

Shirt, top and jeans from Bik Bok/ Céline bag/ Rebecca Björnsdotter shoes

Höst feelings, redan! Jag är ändå lite pepp på hösten, även om sommaren är min absoluta favorit när det kommer till årstider. Årstider är ju det roliga med mode, nu är jag faktiskt lite sugen på snygga jeans, skjortor och stickat. Ovan har jag stylat några plagg ur Bik Bok’s nya kollektion, vi gör ett samarbete just nu där jag ska visa er mina favoriter. Jeansen sitter som en smäck och passar minst lika bra med sneakers, boots eller klackar som jag valde. :-) Den perfekta bas-tishan och en skjorta för att addera det lilla extra. Just nu har dom bra rabatter om ni handlar för en viss summa, ni kommer till hemsidan HÄR! Hösten – I’m ready for you! Hörs imorgon, puss <3

//Fall feelings, already! I’m a bit excited for fall, even if summer is my all time favorite when it comes to seasons. Seasons are the most fun thing with fashion, now I’m actually looking forward to wearing nice jeans, shirts and knits. I’ve styled some pieces from Bik Bok’s new collection above, we’re doing a collab right now where I will show you my favorites. The jeans fit perfectly and works just as good with sneakers, boots or heels like I chose. :-) The perfect base tee and a shirt to add that little extra. Right now they’re having great discounts if you shop for a certain amount, you’ll come to the website HERE! Fall – I’m ready for you! Talk tomorrow, hugs <3

In collaboration with Bik Bok.

15 reaktioner på “FALL FEELINGS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.