COMFY KNITS

janni-deler-comfy-knitsL1001669-Redigera
janni-deler-comfy-knitsL1001656-Redigera
janni-deler-comfy-knitsL1001659-Redigera
janni-deler-comfy-knitsL1001712-Redigera copy
janni-deler-comfy-knitsL1001637-Redigera-Redigera
janni-deler-comfy-knitsL1001689-Redigera

Bik Bok dress/ Leowulff bag/ Missguided shoes

Hur härlig färg är det på den här stickade tröjan? :-) Den är från Bik Bok’s nya kollektion och som jag nämnde tidigare så gör vi ett samarbete just nu där jag visar mina favoriter. Jag älskar att styla stickade tröjor med bara ben och boots eller höga stövlar. Man kan köra på boots ett tag innan det blir för kallt, då byter jag till höga stövlar. :-) Jag kommer köra på mycket färg även i höst, gärna i orange, rött eller rosa. Vet att jag sagt det förut men man blir mycket gladare av lite färg, iallafall jag haha! Just nu har Bik Bok bra rabatter om ni handlar för en viss summa på deras hemsida, den kommer ni till HÄR! Hörs lite senare, puss <3

//How nice is the color of this knit? :-) It’s from Bik Bok’s new collection that I’m doing a collab with right now as I mentioned earlier. I will style some of my favorite pieces. I love to style knits with bare legs and boots or over knee boots. :-) You can wear it with boots for a while before it gets too cold, then you just change to longer boots. :-) This fall I will continue with lots of colors, prefferably orange, red or pink. I know I’ve said it before but colors just makes you more happy, at least for me haha! Right now Bik Bok have great deals if you shop for a certain amount on their website, you’ll get to it HERE! Talk later, hugs <3

27 reaktioner på “COMFY KNITS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.