WHAT I WORE

janni-festival-looks

Jacket here!/ Dress here!/ Hat here!/ Jumpsuit here!/ Jeans here!/ Choker here!/ Bag here!/ Belt here!/ Shoes here! – All from Asos (adlinks)

God morgon babes! Eller ja, jag har varit vaken sedan 07.30 but still. ;-) Jag har fått några frågor om plaggen jag hade på mig i videon, så jag tänkte att det var lättare att visa plaggen såhär. Fotade inte så mycket i helgen, dels för att kameran inte fick hänga med och dels för att vädret var sådär… Anyway, jag vaknade upp med ett svullet öga idag igen. Börjar tro att det är en vagel efter mycket googlande, palla! Har aldrig haft det innan så jag vet inte riktigt, mina ögon kanske inte var vana med smink tre dagar i rad haha! Jag har duttat ögat med pads som jag doppat i vatten som jag kokade med salt, jag har försökt tvätta men jag vet inte hur mycket man ska hålla på. Ni brukar ju alltid vara bäst på allt så om ni sitter inne på några tips – please help a friend out? :-) PUSS på er <3

//Good morning babes! Well, I’ve been awake since 07.30 but still. ;-) I’ve gotten some questions about the clothes I wore in the video, so I thought it was best to show the pieces like this. Didn’t shoot a lot of photos this weekend, partly because I couldn’t bring my camera and also because the weather wasn’t really nice… Anyway, I woke up with a swollen eye today as well. Starting to think it’s a sty after a lot of googling, aaah! I’ve never had it before so I’m not really sure, maybe my eyes wasn’t used to make up three days in a row haha! I’ve used pads with water that I boiled with salt on my eye, I’ve tried to clean it but I’m not sure how much I should do. You guys are usually the best on everything so if you have any great tips – please help a friend out? :-) HUGS babes <3

32 reaktioner på “WHAT I WORE”

 • Nicola says:

  You could try some warm teabags. Green tea should work best as it has antibacterial properties :) hope your eye get’s better soon!
  Can you please tell me where the leggings and the matching top you wore at the airport (in Jon’s vlog) are from? You looked so cool! :) Have a nice day! xx

 • Rebecca says:

  A cotton pad soaked in chamomile tea, af few minutes on the eye, a couple times a day.
  The tea doesnt need to be warm, so you can just make a whole cup and put it in the fridge :)

 • Anna says:

  Bästa tipset är att ta mycket salvi på fingret o dutta på vageln, låter ofräscht men funkar utmärkt! :) try IT out, hoppas det blir bättre!

 • Hanna says:

  Kolla om du kan se vagel annars kan det bara vara en infektion. Om de inte är vagel och du behandlar den som det så kan det bli värre. Om det är en infektion så är det bara vila. Går ner av sig sjäv efter ca 2 dagar.

 • åh vilka snygga jeans!

 • Lizzy says:

  Try get special eye drops in a chemist! And also keep cleaning with green tea, soak pad in green tea and apply onto eye x

 • Moa Olsson says:

  Saliv är typ det bästa mot en vagel, skit äckligt jag vet men det funkar fint! Lite spott på fingret och sedan dutta på vageln, perfekt!

 • Roos says:

  Loved your festival vlog! You have an awesome style!
  I’ve just uploaded a post about how you can create volume in fine hair. Why don’t you check it out :)

  Xx from the Netherlands,
  Roos

  http://rooskoks.com

 • frankyyy says:

  it’s very straight forward just go to the chemist or pharmacy and ask for sty cream or even ask them what they might think it is, I had it before, the cream really helps !!! hope I helped xxx

 • Anna says:

  Hej, det är en sak jag undrar. Det huset i bodde i Marbella, var det erat? Isf hur många hus har ni runt om i världen. Huset är marbella var verkligen sååååå fint!! Jättetacksam för svar.

 • igi says:

  hi

  you need antibiotics. its probaly inflammation. go to the doctor asap. hope u get better soon.

 • CAMILLAESI says:

  jag får vagel rätt ofta och det som brukar funka för mig är att lägga is på den. Testa det för att jag har själv försökt “tvätta bort” min vagel men det fungerade icke

  Kram<3
  http://camillaesi.se

 • KathyA says:

  I used to get these constantly, the doctor said never rub yours eyes with your fingers, ever. They have a specific cream you can purchase that will clear it up. Hope this helps, Get well soon!

 • tony carroll uk says:

  Hejj Janni,,ok STY”” when young used to get a lot now60 61 end of month,,But recently ive had them again now and then,,My Mum 1/rub a Gold Ring on yiur eye lid/s.2/as yiu said Soak Cotton Buds in warm luke warm water and bathe.3/it could be a change of diet/water and Climate ..Sooo hope that helps ,,my last out break needed anti biotics but that was bad..they say stress to can affect such things/I guess now days in a hectic world we find we forget the basics/.But I feel it could be a change of Climate>> hope that’s cool .say halsa Lisa too enjpoyed your latest Vlog ,,Puss och kramar Tc x

 • Michelle says:

  Tips från en som haft vaglar för många gånger: använd INTE smink, i alla fall inte på ögonen. bakterierna sprider sig tex i maskaran o nästa gång du använder den kommer du få en vagel igen. Rör den så lite som möjligt, blir det inte bättre finns det salvor man kan få utskrivna som hjälper rätt bra. Lider verkligen med dig, hoppas det blir bättre. kram

 • Julia says:

  Jag har inget tips på vad du kan göra nu men om du inte har använt ditt smink på länge så tipsar jag om att tvätta borstarna ordentligt innan nästa gång :-) Jag har också haft någon klump i vattenlinjen men jag väntade bara ut den….

 • Ulrika says:

  Du bor nog köpa nytt ögonsmink eller åtminstone tvätta alla borstar osv, men mascara lär man du nog köpa ny för att inte sprida bakteriet vidare. Jag får alltid vagel när jag sitter i vinddrag av något slag då ögat blir uttorkat, vilket i ditt fall möjlitvis kan va sminkets fel att du blivit uttorkad, så se till att ögat är fuktigt, finns krämer för detta och pilla inte i onödan med fingrar o dylikt då det bara sprider bakterier ännu mer..

Leave a Reply

Your email address will not be published.