FEELINGS

janni-deler-palmDSC_0696 copy

Summer moments and a palm tree top (here!)

God morgon babes! Hur mår ni? :-) Jag mår bra, fick ta en promenad bland palmerna imorse. Känns fortfarande helt sjukt att det här lilla stället är mitt hem. Trivs så otroligt bra här! På tal om palmer, hur söt är den här toppen? När jag såg den var jag tvungen att beställa den haha! Den är dock ganska genomskinlig så jag vet inte om jag kommer våga använda den så mycket, palmerna täcker ju det mesta men om den åker åt sidan hehe… Får prova, jag tycker den är så söt och tänker mig den med ett par jeansshorts! Idag står fix på schemat, jag ska förbi banken, få ordning på allt och tvätta det sista. Mitt öga mår bättre man jag tänkte svänga förbi apoteket och kolla om dom har någon kräm eller något. :-) Tack för alla tips, ni är bäst! <3 Puss så länge!

//Good morning babes! How are you? :-) I feel great, got to take a walk by the palm trees this morning. Still feels pretty sick that I call this little place home. I just love being here! Speaking of palm trees, how cute is this top? When I saw it I just had to order it haha! It’s pretty see through though so I’m not sure how much I’ll use it, the palm trees covers most of it but if it would slip to the side hehe… I just have to try, I think it’s so cute and I see it with a pair of jeans shorts! Today I have a fix day on the schedule, I have to pass by the bank, sort things out and do the last bit of laundry. My eye feels better but I think I’ll pass by the pharmacy and see if they have some kind of cream. :-) Thanks for all the tips, you guys are the best! <3 Hugs!

22 reaktioner på “FEELINGS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.