COMFY.

janni-deler-comfy-lookDSC_1052
janni-deler-comfy-lookDSC_1076-Redigera
janni-deler-comfy-lookDSC_1079-Redigera
janni-deler-comfy-lookDSC_1066-Redigera copy
janni-deler-comfy-lookDSC_1085-Redigera

Asos cap (here!)/ RayBan glasses (here!)/ H&M top/ Levis shorts (here!)/ Phillip Lim bag (here!)/ Senso shoes -adlinks

Såhär chill har jag sett ut idag, gömmer ögat med keps och brillor haha! ;-) Brukar aldrig ha keps men har känt att jag varit väldigt ljuskänslig med ögat så det var skönt. Ska jag vara ärlig bryr jag mig inte så mycket över att ena ögat är svullet och halvöppet, det är mer känslan av att ha något vid ögat. Not nice! Köpte iallafall några ögondroppar och en kräm jag ska smörja med på kvällen, frågade på apoteket och dom var väldigt hjälpsamma. Anyway, jag matchade ett hus vi gick förbi så var tvungen att plåta där. Beige/rosa/orangea toner med gröna fönster… :-) Vi har hängt på stan idag, träffat lite vänner och fixat massor. Skönt! Vi ska ut på en härlig kvällsprommis snart och sen blir det troligtvis en film i soffan efter det. PUSS på er <3

//This is how chill I’ve been today, hiding my eye under a cap and shades haha! ;-) Usually never wear caps but my eye has been very sensitive to light so it was nice. To be honest I don’t care that much about the eye being swollen and half open, it’s more the feeling of having something by your eye. Not nice! I bought some eye drops and a cream I will put on at night, asked the pharmacy and they were super helpful. Anyway, I matched a house we walked by so I had to shoot some photos there. Beige/pink/orange tones with green windows… :-) We hung out in town today, met some friends and sorted lots of things out. Feels good! Soon we’re heading out for a night walk and after that we’ll probably watch a movie. HUGS babes <3

32 reaktioner på “COMFY.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.