BDAY BOY

janni-deler-bday-boyL1000069-Redigera
janni-deler-bday-boyL1000076-Redigera

Happy birthday to the love of my life <3

Hej babes! Idag är det ingen vanlig dag, det är min underbara älsklings födelsedag!! :D Jag startade dagen med att gå och handla croissants, ljus och frukost. Fixade en frukost och sjöng för Jon, precis som en födelsedag ska starta – med frukost på sängen. :-) Vi har inga riktiga planer för dagen, jag tänker mig en god lunch någonstans, lite paketutdelning och någon god middag. Sen så ska vi packa också… Vi bokade nämligen en lång resa igår och vi drar redan imorgon! Berättar mer senare, nu ska jag pussa på min älskling! PUSS <3

 //Hey babes! Today’s not a regular day, it’s my lovely boyfriends birthday!! :D I started the day with walking to the store to buy croissants, candles and breakfast. Made breakfast and sang for him, just like a birthday should start – with breakfast in bed. :-) We don’t have any plans for today, I’m thinking a good lunch somewhere, some gifts and a good dinner. Then we have to pack our bags as well… We booked a long trip yesterday so we’re leaving tomorrow! Will tell you more soon, now I’m gonna cuddle with my love! HUGS <3

27 reaktioner på “BDAY BOY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.