FAVORITE FOOD

janni-deler-favorite-foodDSC_1015
janni-deler-favorite-foodDSC_1017 copy

Lebanese food in my <3

Min favoritmat of all time, libanesiskt. Vi beställer ofta hem från ett ställe som heter Oliban här i Monaco, jag brukar oftast beställa halloumi, falafel, batata harra (spicy potatis typ) och såklart – massa hummus! ;-) Jag tror att jag fick upp ögonen extra mycket för det när jag blev vegetarian, innan åt jag det ibland men nu äter jag det minst en gång i veckan. Ikväll är det ju födelsedagsmiddag för min älskling, vi ska gå till Buddha Bar som har riktigt bra mat. Älskar när restauranger har en vegetarisk meny, det är en asiatisk restaurang med sushi osv så jag ska prova hur vego sushin är. Hoppas ni har en härlig dag, puss och kram <3

//My favorite food of all time, lebanese. We order this pretty often from a place called Oliban here in Monaco, I usually order halloumi, falafel, batata harra (spicy potatoes kinda) and of course – lots of hummus. ;-) I think I fell in love with this kind of food when I became a vegetarian, before I used to eat it sometimes but now I eat it at least once a week. Tonight we have a birthday dinner for my love, we’re going to Buddha Bar and they have great food. Love when restaurants have a vegetarian menu, it’s an asian restaurant with sushi etc so I’m gonna try the vego sushi and see how it is. Hope you all have a great day, kisses and hugs <3

21 reaktioner på “FAVORITE FOOD”

Leave a Reply

Your email address will not be published.