BALI TIME

MG_2494
DSC_4057
10_MG_2333-Edit - Photo by Fabian Wester copy
MG_1105

Getting ready for BALI! Finally going back <3

Imorgon bär det alltså av till ett av mina favoritställen på jorden – Bali! Ni märker säkert att jag har några favoritställen runtom i världen, hehe. ;-) Ni som kollar Jon’s youtube vet ju redan att vi ska till Bali, så jag glömde bort att berätta det igår när vi bokade. Vi hade lite strul däremot, vi bokade och var redo att åka ikväll men igår ringde dom och sa att vårt flyg var inställt. Vi fick panik tills vi insåg att vi hade bokat september, så en månad försent. Hur sjukt!? Det konstigaste är att dom ringer och säger att det är inställt dagen innan vi ska åka, tänk er om vi hade stått där på flygplatsen och insett att vi inte hade några biljetter… Anyway, vi bokade om tills imorgon så nu ska vi dit och njuta(!!) i 10 dagar. Surfa, bada och upptäcka! Hoppas ni är peppade på massa Bali-updates igen. :-) PUSS <3

//Tomorrow we’re heading to one of my favorite places on earth – Bali! You’ve probably noticed that I have a few favorite places around the world, hehe. ;-) If you watch Jon’s youtube you already know that we’re heading to Bali, so I forgot to tell you yesterday when we booked. We had some problems though, we booked and were ready to go tonight but they called us yesterday and said that our flight was cancelled. We panicked until we realized that we booked in september, so a month late. How crazy!? The weirdest thing is that they call us and say that it’s cancelled the day before we were supposed to fly, imagine us standing in the airport and realize that we didn’t have any tickets… Anyway, we rebooked our flights for tomorrow so now we’re going there to enjoy(!!) for 10 days. Surf, swim and explore! Hope you guys are excited for lots of Bali-updates again. :-) HUGS <3

35 reaktioner på “BALI TIME”

Leave a Reply

Your email address will not be published.