BALCONY BREAKFAST

janni-deler-balcony-breakfastDSC_1100
janni-deler-balcony-breakfastDSC_1099
janni-deler-balcony-breakfastDSC_1104 copy
janni-deler-balcony-breakfastDSC_1098

A great way to start the day – breakfast on the balcony!

God morgon babes! Vi hade en väldigt god morgon, gick en promenad och handlade hem frukost. Kokta ägg, färska baguetter, smoothie, frukt och juice. Pangstart på dagen! :-) Vi utnyttjar verkligen inte den här balkongen tillräckligt, det är ju så himla mysigt att äta där ute men jag brukar oftast sätta mig inomhus och kolla nyhetsmorgon. Mysigt det också! :-) Nu står packning på schemat, har inte ens börjat packa än och vi åker om några timmar… Story of my life, allt i sista sekund men det brukar lösa sig! Hörs senare, PUSS <3

//Good morning babes! We had a very good morning, went for a walk and bought some breakfast. Boiled eggs, fresh baguettes, smoothie, fruit and juice. A great start of the day! :-) We really don’t use this balcony enough, it’s so cozy to eat out there but I usually sit inside watching the morning news. That’s pretty nice too! :-) Now I have packing on the schedule, I haven’t even started yet and we’re leaving in a few hours… Story of my life, always last minute but it usually works out fine! Talk later, HUGS <3

17 reaktioner på “BALCONY BREAKFAST”

Leave a Reply

Your email address will not be published.