DESERT FEELS

janni-deler-desert-feelsDSC_0813 copy
janni-deler-desert-feelsL1001555 copy
janni-deler-desert-feelsDSC_0848 copy
janni-deler-desert-feelsDSC_0889 copy
janni-deler-desert-feelsDSC_0851 copy

Nelly hat (here!)/ Missguided top (here) and shoes (here!)

Här är bilderna som ni såg oss plåta från vloggen (här!), och som jag helt glömt posta. Ibland fotar man massa bilder, lägger in dom på datorn och sen glömmer man. Eller iallafall jag! ;-) Jag tyckte det här stället var så ballt så vi åkte dit och fotade, jag körde på hatt, boots och en body. Byxorna lämnade jag hemma, dels för att det var sjukt varmt och dels för att jag tyckte det blev ballt ändå, haha! Jag är så sjukt peppad på att fota massor nu på Bali, har tagit med waay too much clothes den här gången. Jag brukar vara grym på att packa men den här gången blev det alldeles för mycket. Nu är vi på flygplatsen och har ca 20 timmars resa framför oss, den långa flighten är över natten iallafall så jag hoppas jag kan sova. :-) Vi hörs i Singapore imorgon med en update! Puss på er <3

//These are the pictures that you saw us shoot in my vlog (here!), and I totally forgot to post them here. Sometimes you shoot lots of pics, put them in your computes and then you forget. Well, at least I do! ;-) I thought this place was so cool so we went there to shoot, I wore a hat, boots and a body. I left my pants at home, partly because it was super hot and also because I thought it was cool anyway, haha! I’m so ready to shoot lots of photos now in Bali, I’ve brought waay too much clothes this time. I’m usually great at packing but this time I brought way too much. Now we’re at the airport and have around 20 hours of travel ahead of us, the long flight is during the night so hopefully I can sleep. :-) Talk to you in Singapore tomorrow with an update! Hugs babes <3 

17 reaktioner på “DESERT FEELS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.