TRAVEL DAY

janni-deler-travel-dayJ1190624
janni-deler-travel-dayL1000494
janni-deler-travel-dayL1000506
janni-deler-travel-dayL1000507
janni-deler-travel-dayJ1190623

Touchdown Bali – after 24hrs!

Hej babes! Sorry för utebliven bloggning, men jag trodde vi skulle ha mer tid i Singapore så jag tidsinställde inget… Det hade vi inte, fick springa till flyget efter vi satt oss ner i loungen och åt lite mat haha! Nu har vi äntligen kommit fram iallfall! :D Det tog oss exakt 24 timmar från dörr till dörr, kändes mycket kortare däremot. Vi flög ju hela natten så det kan bero på det, då försvann 12 timmar ganska snabbt. :-) Vi är tillbaka hos Chandra Villas som vi bodde på förra gången vi var här, alltså det här stället… Ska fota imorgon så ni får se, jag vill flytta in och aldrig åka härifrån. Nu är klockan sent på kvällen här så vi ska sova, så vi hörs sen. PUSS <3

//Hey babes! Sorry for the missed blog post, but I thought we would have more time in Singapore than we did so I didn’t time a post… We didn’t have enough time, we had to run to the flight after we sat down in the lounge and had food haha! Now we’ve finally arrived here!! :D It took us exactly 24 hours from door to door, felt a lot shorter though. We flew during the night so probably because of that, 12 hours just disappeared. :-) We’re back at Chandra Villas where we stayed last time we were here, oh my this place… Will take pictures of it tomorrow so you can see, I want to move in and never leave. It’s late at night here so we’re going to bed, so I’ll talk to you later. HUGS <3

22 reaktioner på “TRAVEL DAY”

 • Lisa says:

  Hello :) hope you will have a great stay!
  Can you please tell me where’s your ripped jeans jacket from? Thank you :)
  Kisses

 • Linnea says:

  Hej Janni. Det skulle vara roligt och få veta vilka länder du har åkt till genom alla åren, samt vilka länder du fortfarande inte har besökt men kanske drömmer om. Samt kanske lite mer tips på saker att se/göra på dessa ställen. Vilken resa har varit den bästa enligt dig? Vilken typ av resa gör du oftast (backpacker, all inclusive osv) ? Tack på förhand :)

  • janni says:

   Oj svårt, jag ska försöka tänka igenom alla ställen och dela! :-) Jag har aldrig backpackat, det är inte riktigt min typ av resa men jag har hört folk som älskar det när dom gjort det. Mitt tips är att känna efter, testa och se efteråt! :-) Kram!

 • dits says:

  Hurrraaaay ! U were in bali ?. Cant imagine how happy i am, hearin you in nearest place with me (not really- it takes 2 or 3 hours to go ?). Wish could be there, but sadly i wasn’t ?. Enjoy Bali, Janni. Love you. ?

 • Hugo says:

  Hej :D skulle du kunna länka vilket/vilka objektiv du använder? :) dina bilder är helt gudomliga!

 • Lucie says:

  Hope you’ll enjoy your stay!
  Have a good time
  Lucie, xx

  http://thefrenchpier.blogspot.com/

 • Guro says:

  Glad you arrived safely!! Just a quick question, where is the dress you were wearing for Jon’s birthday from? Saw it on Jon’s youtube channel a couple of days ago, are you gonna make an outfit post about it?

 • Louise says:

  Hej! Va roligt att ni ar pa Bali! Jag ar grundaren av en nytt smyckes marke, Soon – http://www.soon.space, vi haller pa att oppna en affar i Ubud pa Bali – pa Mandag slar vi upp dorrarna, hade vart jatte roligt ifall du ville komma forbi och saga hej nangang! Jag akte nyss darifran tyvarr men min business partner, Lulu, ar dar och styr skeppet – hon har dessutom massa bra tips for halsosam vegetarisk mat och annat skoj man kan hitta pa i Ubud och Bali.
  – 3 JL Sri Wedari, Taman, Ubud, Bali.

  Ha en grym tid pa Bali!
  Louise

 • ELLEN says:

  Åh bali är verkligen en av drömresorna!! Ta grymma bilder och ha kul!

 • Sarah says:

  Glad to hear you arrived safe. Have a wonderful time. Lots of photos and videos please!!!

 • Nicki says:

  Hey Janni, can you recommend a pair of leggings for travelling?
  I’m always looking for a black one that’s definately not see-through at all, stays in shape (so no saggy knees after sitting a while) and still comfortable??? :-)
  Thanks in advance and have a great trip!
  Love, Nicki

 • åhh vad sugen jag blev på att resa nuu!

 • Emma Sofie Christiansen says:

  Hey Janni, where is your denim jacket from? It looks so cool!!
  lots of love from Denmark. <3
  – Emma

 • Julia says:

  Hej Janni älskar din blogg!! Vart är din jeans jacka ifrån som du har på dig på bilderna? Riktigt snygg!! Ha det kul i Bali :)

 • Eve says:

  Hey janni! Where are your shoes from? Are they adidas?

Leave a Reply

Your email address will not be published.