VILLA BREAKFAST

janni-deler-villa-breakfastL1000569
janni-deler-villa-breakfastL1000578
janni-deler-villa-breakfastL1000573
janni-deler-villa-breakfastL1000584
janni-deler-villa-breakfastL1000596

Best way to start the trip – breakfast in the villa…

Hej babes! Nu har vi precis vaknat här, i fortsättningen kommer jag tidsinställa inläggen så dom kommer upp i bra tid för er och inte mitt i natten osv. :-) Det är sex timmars tidsskillnad så jag tror det blir bäst! Vi vaknade och gick utanför dörren, där stod frukosten framdukad. Vilken lyx alltså! Jag åt en dragonfruit-smoothiebowl som var så otroligt god. Kände hur skönt det var för kroppen att få lite fräsch mat efter 24 timmar av brödätande och flygplansmat haha! Alltså det är så magiskt att vara tillbaka här, jag älskar verkligen Bali. Idag tar vi nog en ganska lugn dag, stranden en sväng och lite på stan kanske. Skönt att landa innan man drar iväg på äventyr, vi är inte så sugna på någon restid efter gårdagen. ;-) Hörs sen, PUSS <3

//Hey babes! We just woke up here, the next few days I will time the blog posts so they will come up in a good time for you guys and not in the middle of the night etc (euro time). :-) There’s six hours time difference so I think that’s the best way to do it! We woke up and walked out the door, breakfast was served out there. Feeling so spoiled! I had a dragon fruit smoothie bowl and it was so good. Felt how nice it was for my body with some fresh food after 24 hours of bread eating and airplane food haha! Oh it’s just so magical to be back here, I truly love Bali. Today we’re gonna have a calm day, the beach for a while and maybe a walk in town. Nice to land a little before we head out for adventures, we don’t feel like any travel time today after yesterday. ;-) Talk later, HUGS <3

28 reaktioner på “VILLA BREAKFAST”

 • It looks so good and healthy, enjoy !

  JoyDellaVita Travelblog

 • Mari says:

  Ser ljuvligt ut :)

 • stina says:

  Hi! Do you have an eating disorder? Honest.

  • janni says:

   Hi! Honest, nope! I eat what I want when I want it, I love healthy food though since it gives me energy throughout the day and makes me happy. :-)

 • matilda ♥ says:

  Wow, det ser verkligen underbart ut! Hoppas ni får det superbra på Bali! <3

 • stina says:

  Men åh vad härligt!! Älska Bali!
  Vet inte om ni varit på det här stället men prova annars Strawberry Fields ? Tror verkligen det är ett ställe för er med massa mumsig mat! ?
  (Kolla in det på Insta: Strawberryfieldsbali. Där ser du adress osv också) Puss!

 • Maja says:

  När kmr din nästa video upp? Ly <3

 • Sophie says:

  Melon och ananas till frukost är nog det bästa, gott och enkelt att få ner. Ha det världsbäst där borta … inte alls avis. ?

 • Manon says:

  Hi Janni,

  you must have gotten this question already a million times but I cannot find an answer to it anywhere…

  where are your rings from? They are just so so so beautiful!!

  Kisses from Switzerland xxx

  • janni says:

   Hi babe! Hehe, yes! ;-) Gold rings: small one from Bering, big one from Fred. Silver: The one with one stone from my grandma and the other one from my dad. Xx

 • uunderbara bilder!

 • Lisa says:

  Bali is so beautiful!
  I will be there in 1 1/2 week too!
  Enjoy it?

 • Inspo Inred says:

  Så mysigt ni ser ut att ha det <3
  nouw.com/inspoinred

 • Jessica says:

  Hej! Är ni i närheten av Seminyak måste ni äta lunch på “Shelter café”. Ett hälsocafé som har ALLT man kan önska sig. Där finns helt magiska sallader, mackor, juicer, smoothies samt en slags smoothiebowl i olika smaker med hemmagjord granola som är utom denna värld. (Pipeline är ett hett tips!)
  jag själv är glutenintolerant samt vegetarian och det finns massor med alternativ att välja mellan! Personalen är också 10 av 10. Nej hit måste ni gå!
  Hoppas ni har en fortsatt grym resa! :)

 • Anna says:

  Kan du inte berätta mer om där ni bor, kanske länka till där ni bokade villan. Berätta lite mer. Tack

 • Delia says:

  Har ganska nyligen hittat till både din o Jons kanal o funderar på vem Markus är?! :) förstår stt han är en vän till er men jobbar han också med er o vloggarna? Bor han med er året runt o hänger med på alla era resor o äventyr? Han verkar vara sjukt skön o underbar, så kul när han också är med ;D

  • janni says:

   Kul, välkommen! :-) Markus är Jons filmare så han har jobbat med Jon i typ 120 dagar. :-) Han är med ofta men inte jämt! Kram!

 • Julia says:

  Hej! Älskar din blogg men undrar samma sak varför Marcus är med hela tiden? Är ni aldrig själva? Jobbar han för er kanske??

  • janni says:

   Tack fina! Han jobbar för Jon med deras videobloggar :-) Vi är själva ibland, även om han är med på resor oftast så får vi egentid! Kram <3

 • Jenaly says:

  Looks amazing, I hope I can go to Bali someday!!

  http://www.inmydreams.ca/

 • Nea says:

  När du säger att Marcus filmar för Jon, så vad menar du då? Jons vloggar? Alltså de vloggar när ni “leker och tramsar”? Betalar Jon lön åt honom för de filmerna? Inte är väl de filmerna sponsrade eller något produktsamarbete? Jag menar, hur klarar man sig finansiellt på att göra ingenting?

  • janni says:

   Hehe, exakt. Som vilket tv-program som helst egentligen, att säga att dom inte gör någonting är faktiskt lite elakt. Filmar hela dagen, kommer på content, redigerar och uppenbarligen har folks intresse tycker iallafall jag är att göra någonting. :-) Alla är vi olika, haha! Kram

  • Emil says:

   Om du verkligen tror att 10 minuters-videor med den produktionskvalité som de skapar varje dag är ett resultat av “lekande” och “tramsande”, så tycker jag att du borde försöka tänka efter lite innan du lämnar en sån fullständigt ignorant kommentar. Tips för dig: förstår man sig inte på någonting så är man mest troligt alldeles för oinsatt för att ha en åsikt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.