SEMINYAK BEACH

janni-deler-seminyak-beach-baliL1000626
janni-deler-seminyak-beach-baliL1000618
janni-deler-seminyak-beach-baliL1000646
janni-deler-seminyak-beach-baliL1000676 copy
janni-deler-seminyak-beach-baliL1000620
janni-deler-seminyak-beach-baliL1000643
janni-deler-seminyak-beach-baliL1000644

Seminyak beach and my favorite dish here!

God morgon babes! Det här är Seminyak beach, första stället jag surfade på i mitt liv. :-) Den ligger ca 5 minuters gångavstånd från hotellet vi bor på så när vi inte orkar åka någonstans är det dit vi går. Inte så mycket folk, snälla vågor och nära hem – bra kombo! Vi ska ner dit och surfa vid solnedgången ikväll så det ska bli kul, jag har inte surfat något ännu faktiskt så det är på tiden. Jag har ätit minst en nasi goreng varje dag här, det är enkelt och typiskt Bali. Stekt ris, grönsaker och ägg och det är sjukt gott med en limejuice till! ;-) Hoppas ni har det mysigt också, jag njuter för fullt! PUSS <3

//Good morning babes! This is Seminyak Beach, the first place I surfed in my life. :-) It’s located about 5 minutes walk from the hotel we stay at so when we don’t want to go somewhere else we always go there. Not so many people, nice and calm waves and close to home – great combo! We’re heading down there to surf tonight during sunset so that will be fun, I haven’t surfed yet actually so it’s about time. I’ve had at least one nasi goreng here every day, it’s simple and typical Bali. Fried rice, vegetables and egg and it’s so good together with a lime juice! ;-) Hope you guys have a great time too, I’m enjoying this to the fullest! HUGS <3

37 reaktioner på “SEMINYAK BEACH”

Leave a Reply

Your email address will not be published.