B-DAY GIRL

janni-deler-baby-loveDSC_4133-Redigera
janni-deler-baby-swimDSC_3983
janni-deler-cuddlesDSC_0294

Happy birthday to the cutest little mini person there is <3

Idag är ingen vanlig dag, för det är lillans födelsedag – hurra hurra hurra! :-) Idag fyller den här lilla gullungen ett år. Galet hur snabbt det har gått, jag minns när första bilden togs som om det vore igår och hon var en liten mini. Hon är fortfarande ganska mini, men har fått fira sin ettårsdag idag. Svider i hjärtat att jag inte är där och firar henne men vi fick en härlig “pratstund” på facetime där hon pussade på skärmen så jag hoppas hon längtar efter mig. ;-) Vet precis vad jag ska köpa i födelsedagspresent, men det kan jag inte spoila här ännu om hon nu skulle läsa det här… Hahaha! GRATTIS min lilla pärla, hoppas du har blivit firad ordentligt! <3 Puss på er andra också!

//Today’s not a regular day, it’s the little ones birthday – hurray hurray hurray! :-) This little cutie is having her first birthday. Crazy how time flies, I remember the first picture like it was yesterday and she was a mini. She’s still pretty mini, but she celebrated her first b-day today. It breaks my heart that I couldn’t be there to sing for her but we had a great “chat” on facetime and she kissed the screen so I hope she misses me. ;-) I know exactly what I’m gonna get her as a gift, but I can’t spoil it here if she would read it… Hahaha! CONGRATS my little pearl, hope you get celebrated like crazy today! <3 Hugs to you guys as well! 

13 reaktioner på “B-DAY GIRL”

Leave a Reply

Your email address will not be published.