BEACH VIBES

janni-deler-beach-vibesJ1200558
janni-deler-beach-vibesJ1200587
janni-deler-beach-vibesJ1200622
janni-deler-beach-vibesJ1200610
janni-deler-beach-vibesJ1200576

Asos glasses (here!)/ Chiquelle jumpsuit/ Shoes from Spain

Här är dagens beachlook – skönt och svalt haha! Den här jumpsuiten funkar till både beach, dag och fest tycker jag. :-) Vi käkade lunch på ett grymt ställe idag och efter det hängde vi på stranden i Canggu en stund. Planen var att surfa men vattnet såg galet ut med vågorna så jag passade väskorna på stranden istället haha! Imorgon ska vi iväg till ett helt nytt ställe, vi ska faktiskt flyga dit… Ska bli väldigt spännande och kul! När vi kommer tillbaka vill jag få till lite surf så jag känner att jag blir bättre. ;-) Hörs sen, PUSS <3

//Here’s today’s beach look – comfy and not so warm haha! This jumpsuit works for beach, regular days and party nights in my opinion. :-) We had lunch at a great place today and after that we hung out on the beach in Canggu for a while. The plan was to surf but the water looked crazy with the waves so I watched all the gear on the beach instead haha! Tomorrow we’re going to a completely new place, we’re actually flying there… Will be super exciting and fun! When we get back I want to surf some so I feel that I get better. ;-) Talk later, HUGS <3

18 reaktioner på “BEACH VIBES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.