SEA CIRCUS

janni-deler-sea-circus-baliL1010733 copy
janni-deler-sea-circus-baliL1010724
janni-deler-sea-circus-baliL1010731

Smoothies, juices, tacos and salad bowls <3

Här käkade vi middag igår, så ballt ställe! Det heter Sea Circus och ligger i Seminyak, vi beställde lite av varje eftersom vi inte kunde bestämma oss haha! Vi tog juicer, en smoothie, tacos (fisk för Jon och vego för mig) och sen tog jag en quinoa bowl men massa smarrigt i. Jon körde på hamburgare och calamares, haha! Man kan lugnt säga att vi rullade därifrån, men det var det värt. :-) Hett tips om ni är i närheten, fräsch mat, häftigt ställe och härlig stämning! Vi tänkte gå tillbaka dit när vi kommer tillbaka hit om tre dagar och testa lunchen. Nu måste vi packa ihop eftersom taxin kommer 06.00 imorgon bitti… Ha en fin kväll hjärtan, puss <3

//This is where we had dinner last night, such a cool place! It’s called Sea Circus and is located in Seminyak, we ordered a little bit of everything since we couldn’t decide haha! We had juices, a smoothie, tacos (fish for Jon and vego for me) and then I had a quinoa bowl with lots of goodies in it. Jon went for the burger and calamares, haha! You can easily say that we were rolling home after that, but it was worth it. :-) Great tip if you’re around, fresh food, cool place and great atmosphere! We’re planning on going back there when we’re back here in three days to try their lunch. Now we have to pack up since the taxi will arrive here at 6 am tomorrow morning… Have a great night babes, hugs <3

12 reaktioner på “SEA CIRCUS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.