BLUE SILK

janni-deler-blue-silkJ1200650
janni-deler-blue-silkJ1200711
janni-deler-blue-silkJ1200708 copy
janni-deler-blue-silkJ1200732
janni-deler-blue-silkJ1200666
janni-deler-blue-silkJ1200685

Lioness playsuit (another color here!)/ Savas Milano bag/ Public Desire shoes

God morgon babes! Jag tänkte att det var dags att blanda upp alla äventyrsinlägg med en outfit. :-) Hade på mig det här en kväll när vi gick ut och åt middag, älskar den här playsuiten. Var tvungen att beställa den i två olika färger, haha! Ska visa den andra snart också. Här har jag mest glidit runt i bikini i vanlig ordning, jag har typ levt i bikini de senaste månaderna. Är och kommer alltid vara favorit-outfiten, haha! Idag är sista dagen på den här magiska platsen, vi åker tillbaka till Bali för två dagar så det känns okej. ;-) Idag ska vi åka till en grotta, en annan strand och sen till en liten ö för att se solnedgången… Återigen, är så otroligt glad över att jag får uppleva det här! Hörs sen, PUSS <3

//Good morning babes! I thought it was time to mix up all the adventure posts with an outfit. :-) Wore this one night when we went out for dinner, love this playsuit. Had to order it in two different colors, haha! I will show you the other one soon too. I’ve mostly walked around in bikinis here as usual, I’ve been living in bikinis the last few months. That is and will always be my favorite outfit, haha! Today is our last day in this magical place, we’re heading back to Bali for two more days so it feels okey. ;-) Today we’re going to a cave, another beach and then a small island to watch the sunset… Again, I’m so incredibly happy that I get to experience this! Talk later, HUGS <3

43 reaktioner på “BLUE SILK”

Leave a Reply

Your email address will not be published.