LOST IN PARADISE

janni-deler-lost-in-paradiseDJI_0048
janni-deler-lost-in-paradiseJ1210208
janni-deler-lost-in-paradiseDJI_0037

Walked up this mountain last night – on the Padar Island. The most insane view I’ve ever seen!

Här var vi alltså igårkväll… Ser ni hur galet vackert det är!? Jag fick blunda och öppna ögonen några gånger för att förstå att det faktiskt var på riktigt. Vi kom till den här ön, la till båten utanför och tog det lugnt en stund innan vår lilla hike. Vi gick upp för berget, såg solnedgången och bara kollade ut. När vi hade gått ner tog vi den lilla gummibåten ut och bytte om innan vi åkte in till stranden där vi grillade och tände brasa. Jag tror nog aldrig jag känt mig så lugn i kroppen som när vi gick och la oss. Jag är så otroligt glad och tacksam över att jag får uppleva det här, vilka ställen det finns runtom i världen! Vi hörs imorgon med lite bättre uppdatering, nu ska vi sova. Puss och kärlek <3

//This is where we were last night… Can you see how crazy beautiful it is!? I had to close and open my eyes a few times to actually believe that we were there for real. We arrived to this island, anchored the boat and took it easy for a while before our little hike. We walked up the mountain, watched the sunset and just looked out. We walked down again and drove the dingy back and changed before we went to the beach and had barbecue and lit a fire. I don’t think I’ve ever felt that calm in my body as I did when we went to bed. I’m so incredibly happy and grateful that I get to experience this, all these places there is around the world! Talk tomorrow with a better update, now it’s time to sleep. Kisses and love <3

17 reaktioner på “LOST IN PARADISE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.