UNDER WATER LIFE

janni-deler-under-water-lifeJ1210571
janni-deler-under-water-lifeL1020847-Redigera-2
janni-deler-under-water-lifeJ1210771-Redigera
janni-deler-under-water-lifeJ1210794-Redigera
janni-deler-under-water-lifeJ1210700-Redigera
janni-deler-under-water-lifeJ1210762-Redigera
janni-deler-under-water-lifeJ1210574

A small island in the middle of nowhere, tried snorkeling! Bikini from Wanita Swimwear.

Hej babes! Vi är tillbaka på Bali, vilken fantastisk resa vi har haft de här dagarna… Wow – det är typ allt jag har att säga. Vi hade inget internet igårkväll, det var på och av så att blogga var bara att glömma. Jag kände faktiskt att det var okej att ta en liten paus och inte sitta och stressa med wifi på och av, hoppas ni tyckte det vad okej också. :-) Vi åkte runt med båten och hittade en liten ö mitt ute i ingenstans, vi åkte in och snorklade och såg så otroligt många häftiga djur och saker under ytan. Nemo-fiskar, blåa sjöstjärnor och allt ni kan tänka er! Jag har SÅ mycket bilder att visa er, vill typ sitta instängd i två dygn och bara redigera bilder när jag kommer hem till Monaco igen haha! Hörs sen, PUSS <3

//Hey babes! We’re back in Bali, what an amazing trip we’ve had these days… Wow – that’s all I have to say. We didn’t have internet last night, it was on and off so to make a blogpost was not an option. I actually felt that it was okey to take a little break instead of sitting down with my computer stressing about wifi that’s on and off, I hope you guys thought it was okey too. :-) We went out with the boat and found this island in the middle of nowhere, we went there and snorkeled and saw so many cool animals and things under the surface. Nemo fishes, blue starfishes and everything you can imagine! I have SO many pictures to show you guys, I want to sit in a dark room and just edit pictures for two days when I’m back home in Monaco again haha! Talk later, HUGS <3

26 reaktioner på “UNDER WATER LIFE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.