MEXICOLA

janni-deler-mexicolaL1040199-Redigera
janni-deler-mexicolaL1040209-Redigera
janni-deler-mexicolaL1040235-Redigera
janni-deler-mexicolaL1040291-Redigera
janni-deler-mexicolaL1040205-Redigera
janni-deler-mexicolaL1040285-Redigera

Asos cap (here!)/ Sisters the Label dress and choker (here!)/ Ragdoll LA shirt/ Senso shoes

Här kommer min look från igår, jag trodde det skulle vara skönt med keps för solen men det blev tvärtom effekt haha! Svettades ihjäl under den där kepsen, men den matchade min klänning iallafall. ;-) Vi gick förbi Mexicola som är en restaurang på Bali, drömställe! Så ball inredning och riktigt härlig känsla, jag tog bara en kokosnöt och drack men nästa gång vill jag gå dit och äta. Finns så otroligt många ställen som jag vill till men vi inte hann med, får åka tillbaka snart. :-) Väldigt skönt att vara hemma i våran egna säng, trivs verkligen otroligt bra här. Ikväll ska Jon laga middag åt oss och jag tror det blir en film och sömn, jetlag och feber är ingen superkombo. Hörs imorgon med förhoppningsvis lite mer energi, puss och kärlek <3

//Here’s my look from yesterday, I thought it would be nice with a cap for the sun but it had the opposite effect haha! Was sweating like crazy under the cap, but it matched my dress at least. ;-) We passed by Mexicola which is a restaurant in Bali, dream place! Super cool interior and a great feeling, I only had a coconut to drink but next time I want to go there to eat. There’s so many places I wanna go to but we didn’t have time, have to go back there soon. :-) So nice to be back home in our own bed, I really like it here. Tonight Jon will cook us dinner and I guess we’ll just watch a movie and sleep, jetlag and fever is not a super combo. Talk tomorrow with some more energy hopefully, kisses and love <3

15 reaktioner på “MEXICOLA”

Leave a Reply

Your email address will not be published.