SUNSET SURF

janni-deler-sunset-surf-baliJ1200455-Redigera-Redigera
janni-deler-sunset-surf-baliJ1200251-Redigera
janni-deler-sunset-surf-baliJ1200467-Redigera copy
janni-deler-sunset-surf-baliJ1200308-Redigera
janni-deler-sunset-surf-baliJ1200415-Redigera

Sunset surf session in Seminyak – wearing Amuse society wetsuit (here!)

God morgon babes! Herregud, sov i typ 30 h i streck med några pauser när jag var vaken och åt, bytte flyg och bloggade. Trodde aldrig jag skulle kunna sova hela natten men jag vaknade vid 6 imorse och attack-jobbade (mail, redigerade bilder osv). Väldigt skönt, mår mycket bättre men lite sliten bara. :-) Ska snart iväg på möten med banken/försäkring och sånt där viktigt som man måste göra när man är vuxen, hehe. Här är lite bilder från en surfsession i solnedgången, så underbart vackert… Surfingen gick sådär då vattnet var knasigt med vågor som kom från höger och vänster men vi hade kul iallafall. :-) Åh vad jag längtar tillbaka redan. Hörs senare, puss <3

//Good morning babes! Oh my, I slept for like 30 hrs in a row with some pauses when I had to eat, change flight and do blogposts. Didn’t think I would be able to sleep all night but I woke up at 6 this morning and had a killer work session (emails, edit pictures etc). Felt so good, feel so much better and just a bit tired now. :-) Will soon head out for meetings with the bank/insurance and all these important things you have to do as a grown up, hehe. Here’s some pictures from a surfsession we had during sunset, so incredibly beautiful… My surfing didn’t really turn out great since the water was crazy with waves coming from everywhere but we had fun at least. :-) Oh I long back already. Talk later, hugs <3

26 reaktioner på “SUNSET SURF”

Leave a Reply

Your email address will not be published.