HOME SWEET HOME

janni-deler-heli-monacoJ1230235
janni-deler-heli-monacoJ1230139
janni-deler-heli-monacoJ1230180

Four flights and 24 hours later – we’re home!  Wearing Storets jacket, Bik Bok top, Missguided leggings and Senso shoes.

Hej babes! Åh herregud vilken hemresa det blev… Igår ungefär 30 minuter innan vi skulle åka till flyget började jag må illa och få feber från ingenstans, hoppade in i taxin med en påse redo ifall något skulle hända. Jag tänkte att om jag mår sämre när jag kommer fram får jag ta in på hotell och åka dagen efter, riktig fail på den haha! Vi kom till flygplatsen och jag somnade i stolarna när vi väntade på att få boarda, när vi skulle gå på mådde jag ännu sämre men hoppade på flyget och somnade direkt. Var riktigt sliten när vi mellanlandade i Singapore och minns knappt vad vi gjorde där, vi hoppade på långflyget och jag sov ännu mer. Vaknade när vi hade typ 4 timmar kvar och det var första gången jag kände mig levande igen, riktigt jobbigt att resa sjuk. Nu är vi ÄNTLIGEN framme iallafall, vi tog helikoptern till Monaco (kostar lika mycket som taxi här, sjukt haha) och nu ligger jag i sängen och ska sova mer. Har fortfarande feber men jag hoppas jag kan sova bort det. Hörs sen, puss och kram <3

//Hey babes! Oh my what a trip home we had… Yesterday around 30 min before we were going to the airport I started to feel sick and got fever out of nowhere, jumped in the cab with a plastic bag to be ready if something would’ve happened. I thought that if I feel even worse when we arrive I will sleep in a hotel and go the next day, that would’ve been a real fail haha! We arrived to the airport and I fell asleep on the chairs when we waited to board, when we got on the plane I felt even worse but I fell asleep straight away. Was so destroyed when we landed in Singapore and I barely remember what we did there, we jumped on the long flight and I slept even more. Woke up when we had 4 hours left and that was the first time I felt like I was alive again, sucks to travel sick. Now we’re FINALLY home, we took the helicopter to Monaco (same price as a cab here, crazy haha) and now I’m in bed and will get some more sleep. I still have a fever so I hope I can sleep so it goes away. Talk later, kisses and hugs <3

27 reaktioner på “HOME SWEET HOME”

Leave a Reply

Your email address will not be published.