NYC

janni-deler-ny-fwDSC_4805
janni-deler-ny-fwDSC_5558
janni-deler-ny-fwDSC_4706
janni-deler-ny-fwDSC_4766
janni-deler-ny-fwDSC_4750
janni-deler-ny-fwDSC_5007
janni-deler-ny-fw5F4A1097
janni-deler-ny-fwDSC_5069
janni-deler-ny-fwDSC_4907

Time for New York and Fashion Week!!

God morgon babes! Peppad tjej här idag, det är äntligen dags att åka till New York för Fashion Week och massa häng! :D Här är lite blandade bilder från förra året, hade väldigt kul och blev sjukt inspirerad så jag hoppas på att det blir samma den här gången. Ska bli underbart att möta upp gänget från Stockholm och upptäcka NYC, gå på visningar, äta gott och skapa minnen. :-) Michaela bor ju där också så det ska bli så härligt att hänga med henne igen! <3 Nu ska jag hoppa in i duschen, ta en kopp kaffe och sen åka mot flygplatsen. Hörs senare, puss och kram <3

//Good morning babes! Excited girl here today, it’s finally time to go to New York for Fashion Week and hang out! :D Here are some mixed pics from last year, had so much fun and got so inspired so I’m hoping for the same this time. Will be amazing to meet up with the crew from Stockholm and explore NYC, go to shows, eat good and create memories. :-) Michaela lives there too so it will be nice to hang out with her again! <3 Time to jump in the shower, have a cup of coffee and then go to the airport. Talk later, kisses and hugs <3

38 reaktioner på “NYC”

Leave a Reply

Your email address will not be published.