COUPLES Q&A

We answer some of your questions about us!

Hej babes! Äntligen framme i New York!!! Allt tog lite längre tid än jag räknat med som alltid, så när vi kom fram till hotellet var klockan efter 12 på natten hos er så det kändes onödigt att posta den här videon då. Så – den kommer nu istället! :D Vi svarar på massa frågor om hur vi tänker, giftermål, barn, planer för framtiden och första intrycket vi hade av varandra och mycket mer. Det blev ganska långt men jag hoppas ni gillar det iallafall. :-) Nu sover vi (förhoppningsvis, haha) så vi hörs när jag vaknar. Är så peppad på massa visningar och häng! PUSS <3

//Hey babes! Finally in New York!!! Everything took a bit longer time than I expected as usual, so when we got to the hotel it was after 12 at night (euro time) so it felt weird to post this video by then. So – here it is now instead! :D We’re answering lots of questions about how we think, marriage, kids, plans for the future and our first impression of each other and a lot more. It ended up to be pretty long but I hope you like it anyway. :-) Now we’re asleep (hopefully, haha) so I’ll talk to you when I wake up. I’m so excited for lots of shows and hang out! HUGS <3

44 reaktioner på “COUPLES Q&A”

Leave a Reply

Your email address will not be published.