KNOT DRESS

janni-deler-knot-dressL1050370
janni-deler-knot-dressL1050438
janni-deler-knot-dressL1050456
janni-deler-knot-dressL1050356 copy
janni-deler-knot-dressL1050440
janni-deler-knot-dressL1050400
janni-deler-knot-dressL1050477

Nelly hat (here!)/ Na-Kd choker (here!)/ Missguided dress (here!)/ Gucci bag (another color here!)/ Senso shoes (here!)  – contains adlinks

Hej babes! Såhär såg jag ut igår, kände mig inspirerad från Nicholas K visningen haha! Det var lite varmt med hatt och boots så jag var tvungen att byta om senare på dagen. Hade en grym dag iallafall! Vi gick till ett ställe som heter By Chloé och åt vegan tacos och sötpotatispommes, sen var det dags för visningar. Avslutade dagen på Tommy Hilfigers visning som var ett uppbyggt tivoli ute på en pir. Så ballt, ska visa er lite bilder sen! :-) Nu ska vi ut på morgonprommis som vanligt och senare idag väntar några visningar och häng på stan. Hörs sen, puss <3

//Hey babes! This was my look from yesterday, felt a bit inspired from the Nicholas K show haha! It was a bit too hot with hat and boots so I had to change later during the day. Had a great day anyway! We went to a place called By Chloé for vegan tacos and sweet potato fries, and then it was time for shows. Finished the day at the Tommy Hilfiger show that was a tivoli on a pier. So cool, will show you pictures later! :-) Now we’re heading out for a morning walk as always and later today I have a few shows to attend and then explore more of the city. Talk later, hugs <3

32 reaktioner på “KNOT DRESS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.