BUBBY’S

janni-deler-bubbys-newyorkL1050106
janni-deler-bubbys-newyorkL1050088
janni-deler-bubbys-newyorkL1050093
janni-deler-bubbys-newyorkL1050103 copy
janni-deler-bubbys-newyorkL1050099
janni-deler-bubbys-newyorkL1050092

Lunch at Bubby’s – super cute place!

Här käkade vi lunch igår, på Bubby’s. Jag åt här första gången med Michaela och ville tillbaka, skön stämning och god mat. Deras pink lemonade är ett hett tips! :-) Jag beställde en kale-sallad med lax… Och ja, jag har faktiskt börjat äta fisk ibland. Känns konstigt men ändå känns det som ett bra beslut. Första månaderna kändes det vegetariska livet hundra procent, jag hade energi och kände mig stark i kroppen men senaste månaderna har jag känt mig trött oftare och inte lika klar i huvudet på något sätt. Så, från och med nu äter jag fisk ibland och det är faktiskt bara det jag har saknat som vegetarian! Nu – dags att upptäcka med av New York! Puss <3

//This is where we had lunch yesterday, at Bubby’s. I went here the first time with Michaela and I wanted to go back, nice atmosphere and good food. Their Pink lemonade is a great tip! :-) I ordered a kale salad with salmon… And yes, I actually started to eat fish sometimes. Feels weird but still like a good decision. The first few months the vegetarian life felt a hundred procent, I had energy and felt strong in my body but the last few months I’ve been tired more often and not as clear in my head in some kind of way. So, from now on I eat fish sometimes and it’s actually the only thing I’ve missed as a vegetarian! Now – time to explore New York! Hugs <3

46 reaktioner på “BUBBY’S”

 • Lisa says:

  Wow, the Food looks so good :-)

  xx Lisa | Travelblog Joy Della Vita

 • Lucie says:

  This pink lemonade looks so good! ANd the food seem delicious
  Lucie, xx

  http://thefrenchpier.blogspot.com/

 • Ellen says:

  Du är så fantastiskt vacker!

 • Pip says:

  Hi Janni, I love your sunglasses. Where can I find them? xx

 • A says:

  Love your white shirt, where did you buy it? <3

 • Julie says:

  Can you do a video blog on your skincare routine ?

 • Anna says:

  Det ser verkligen mysigt ut :D

 • Soph says:

  Where did you buy your shirt? :-)

 • Anna lyhs says:

  Good on you! You can enjoy sushi again! When are you getting an Hermes bag?

 • Marie says:

  You should try The Butcher´s Daughter in Soho/Nolita for breakfast or lunsj! Very good vegan food :)

 • Hi! I just wanted to give you a tip. You really really need to remember to eat your protein as a vegetarian (im a vegan myself) so the way to keep maximum energy is just simply to always remember enough carbs (you can eat more than when u ate meat) and some kind of plant protein! Best ones are tofu(marinate it so its amazing), falafel, all kinds of beans (black beans are my fave haha) and all kinds of soy products like patties and so on! I really reccomend you pursuing the lifestyle, its so good for you and for ur surrounding <3 and you ofc do what ever yoz decide to but just so you know, fish contain all of the bad stuff that idiot peple throw into the ocean (trash, oil, medicines, metals) so some of that gunk goes into your body sadly!

  All love, ur my fave just wanted to share what I know!

  Xx hugs

 • Siri says:

  Så himla himla vacker!

 • Maria says:

  Om du känner dig trött är det förmodligen för att du behöver ta järn och B12 tabletter, inte fisk….
  Synd att börja äta djur igen när du gjort ett så bra jobb länge nu. Givetvis ditt val men jag önskar att du och alla andra som ger upp helt enkelt hade tagit järn och B12 istället för att tro att ni behöver äta djur. Finns ingen människa som behöver äta djur. :)
  Vad man vill äta rent egoistisk sett är ju en annan sak…

  • Jennifer says:

   låt henne äta vad hon vill!

  • janni says:

   Jag har faktiskt tagit B12 sedan jag började, och gör fortfarande. Har kört några järn-kurer också (blutsaft) men har kommit fram till att jag kommer äta fisk ibland. Inte varje dag såklart, men ibland! Egoistiskt kan man säga att det är men jag känner att jag mår bättre/får mer energi av det så just nu kör jag på det. :-) Kram!

   • Emma says:

    Hej janni!
    Älskar din blogg och din klädstil, kul att du kör mycket färg och har roligt med kläderna :)

    Ser att många kommenterat om järn och protein, som naturligtvis är jätte viktigt, men ingen har nämnt zink. Jag äter själv vegetariskt men äter fisk ibland och äter mycket bönor och liknande för protein, tar b12 och äter chlorella, hampaprotein och andra bra saker för att få i mig näring. En sak jag inte tänkte på var dock zink. Zinkbrist kan göra att hela kroppen känns trött, immunförsvaret försämras etc. Så ett tips ta zinktillskott varje dag. Jag kör på Holistic 30 mg :) kram

 • Ines says:

  Super cute place!!! I can’t wait to go there when I’m in New York. My list just keeps getting longer and longer. Xx

  http://www.inesinla.com

 • Melinda says:

  Bubby’s is a few blocks from my apartment! They have awesome food. Enjoy New York!

 • mamma says:

  Jag blir glad att se att ni har det bra. Må så gott och va rädda om er och krama om killarna också. Puss o kram från mamma <3 <3 <3

 • bella says:

  Älskar din blog! så fina bilder! :)

 • Sarah says:

  Hi Janni
  Cute place! I can also recommend The Butchers Daughter, maybe a trick name to get Marcus there as its not meat!!
  I also am vegetarian and i eat fish. More Salmon than ocean fish. I found too that if you dont eat meat your iron and protein can be low and it makes you tired. I did loads of research and you need to eat pulses and peas and things stuff like lentils made into dals, you can cook it down and add any veggies you like and any spices (i like curry spices but not spicy hot just flavour) but you can add any spices you want. Also you can eat chickpeas, i know you like lebanese but again you can add chickpeas into casserole type dishes to give you protein. There is also a product you can buy thats like flakes of stuff, looks weird but it tastes fine, a bit like cheese, its called vegan cheese and it replaces the B vitamin you are lacking. So good luck with everything, you look great and such a happy person! Xx

  • janni says:

   Haha I want to go there for sure, will try to get Jon to join me today! ;-) Thanks for the tips babe, I only eat fish sometimes and for sure not every day but I feel like it makes me feel better. :-) I will check that out!! <3

  • Emma says:

   If you are eating fish you are not a vegatarian :) I do the same as you, eat mostly vegatarian but fish sometimes. However eating all kind of fish are effecting the climate. Look at documentaries like cowspiracy and mission Blue. Now a days people are eating more fish then the ocean can provide which leads to species- distinction and dying oceans.
   I am not trying to give you a lesson since I eat fish myself but it’s still effecting the climate and ocean to eat fish. :)

   • Sarah says:

    Emma, you have a point, maybe what we should say is we don’t eat meat.
    Whatever you eat affects something. If you eat apples its affecting the land. If you live in a house you are contributing to deforestation. If you drink water from the tap you are drinking something that has gone through a million chemicals so it can be purified for us to drink it. We all know about global warming now. All we can do is do our best.

   • janni says:

    I watched Cowspiracy so I know exactly what you mean, I don’t know how often Sarah eats fish but I try to eat it like 2-3 times a week only. :-) Xx

 • Alexandra says:

  Ser ut att vara ett riktigt nice ställe!

 • Sophie says:

  Mysigt ställe det ser ut att vara, och fräsch mat och dryck. Fast jag själv skulle nog ta vitt vin ?

 • Sara says:

  Hej Janni! Älskar ditt beige blonda hår! Använder du några speciella produkter? Silver shampo? Eller bleker du bara vanliga slingor hos frisören? Färgar du mörka slingor också eller är det din egna färg? Vore så tacksam för svar :) /Blondie

  • janni says:

   Jag använder silverschampo ibland, typ 2 ggr/månad. :-) sen slingar jag hos frisör! Kram!

 • Sofia says:

  Måste faktiskt medge att jag är ganska besviken på ditt beslut att äta fisk igen. Du var en sån stor inspirationskälla då jag blev vegetarian några månader efter dig. Ang din trötthet så kommer det inte fixa sig med att du börjar äta fisk igen, utan det är andra underläggande problem. Mitt tips är att gå tillbaka till anledningarna till att du blev vegetarian från början, kolla på en ny dokumentär och så. Vi vet hur mycket du älskar att bada i havet osv så du kanske borde tänka om ditt beslut. Fisk och skaldjur är ju trots allt nästan det värsta man kan äta i miljöväg…
  Hoppas på ett bättre beslut från din sida!

  • janni says:

   Hej söta! Tråkigt att höra, vill dock påpeka att jag inte äter fisk varje dag utan kanske 2-3 ggr/veckan. :-) Jag har tagit alla vitaminer man bör ta, försökt äta mycket bönor/tofu/protein men har ändå känt att jag behöver något annat. Alla är vi olika och jag försöker mitt bästa, men vill inte må dåligt och vara trött på köpet. Detta funkar för mig men om du känner att något annat funkar för dig så tycker jag absolut du ska köra på det, alla är vi olika och kroppar behöver olika saker. Kram!

 • Jamie says:

  Super cute couple! Looks like an awesome spot to eat! Enjoy your time in NY!!

 • Teresa says:

  Hey!!! Which camera an lents do you use to take this pictures? ( The food ones!! )

Leave a Reply

Your email address will not be published.