BNY X GRLFND

janni-deler-L1050171
janni-deler-L1050142
janni-deler-L1050152
janni-deler-L1050153
janni-deler-L1050167
janni-deler-L1050191
janni-deler-L1050186

Revolve event at Barneys, they just got GRLFRND denim to the store!

Jeans jeans jeans, jag är galen i jeans alltså… Vet inte hur många jag har, haha! Jag blev inbjuden för ett event some Revolve höll i, GRLFRND denim har börjat säljas på Barneys så vi fick prova jeans och sen fick vi sätta vår egen lilla touch på dom. Ser ni vad jag gjorde? ;-) En palm såklart, och sen skrev jag mitt namn på framsidan. Ska visa er senare, blev sjukt nöjd! Alla jeans jag provade satt som en smäck, så nu ska jag beställa några fler från hemsidan tänkte jag. Ni vet när man provar ett par jeans och dom passar exakt överallt? Längden, fitten och materialet känns skönt. Tack Revovle för ett härligt event! Hoppas ni har en härlig lördag, här är det fullt upp. Puss och kärlek <3

//Denim denim denim, I’m crazy about denim… Don’t even know how many pairs of jeans I have, haha! I got invited to a Revolve event, GRLFRND denim is now sold on Barneys so we got to try jeans and then we got to set our own touch to them. Can you see what I did? ;-) A palm tree of course, and then I wrote my name on the front. Will show you later, got so happy with the result! All the jeans I tried fitted perfectly, so now I’m gonna order some more from the website. You know when you try jeans and they fit perfectly everywhere? The lenght, fit and the material feels comfy. Thanks Revolve for a great event! Hope you guys have a great saturday, here we have a busy schedule. Kisses and love <3

19 reaktioner på “BNY X GRLFND”

Leave a Reply

Your email address will not be published.