STARS AND SUNSETS

janni-deler-stars-sunsetL1070591-Redigera
janni-deler-stars-sunsetL1070687-Redigera
janni-deler-stars-sunsetL1070657-Redigera
janni-deler-stars-sunsetL1070563-Redigera
janni-deler-stars-sunsetL1070584-Redigera-Redigera
janni-deler-stars-sunsetL1070711-Redigera-2

Nelly hat (here!) -adlink/ Lioness jumpsuit + scarf/ Chanel bag/ Senso shoes (here!)

Turisterna i stan, haha! Vi tog oss till Brooklyn Bridge någon kväll sedan för att se solnedgången, jag var där för säkert 6-7 år sedan. Så himla fint! :-) Det var fel dag att använda hatt och en härlig flowy jumpsuit, men jag gillar looken annars. Det blåste så jag fick hålla i hatten och hålla i jumpsuiten så den inte skulle blåsa upp, haha! Vi har faktiskt varit ganska duktiga på att ta dagarna lite som dom kommer, skönt att inte stressa runt varje dag för att hinna med så mycket som möjligt. Känns som jag hunnit göra mer saker när jag har varit lite mer “lugn” och faktiskt njutit av dagarna. :-) Idag ska vi ut på en båt troligtvis och ikväll är det dags för middag och fest för Bloglovin awards. Ska bli sjukt kul! Puss babes <3

//The tourists in town, haha! We went to Brooklyn Bridge a few nights ago to watch the sunset, I was there probably 6-7 years ago. So beautiful! :-) It was the wrong day to wear a hat and a nice flowy jumpsuit, but I really like the look. It was so windy so I had to hold on to my hat and jumpsuit haha! We’ve actually been pretty good at taking the days as they comes, nice to not stress around every day to do as many things as possible. Feels like I’ve done more things when I’ve been more “calm” and actually enjoyed my days. :-) Today we’re thinking about going out on a boat and tonight I have dinner and party planned at the Bloglovin awards. Will be super fun! Hugs babes <3

33 reaktioner på “STARS AND SUNSETS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.