TOMMY PIER

janni-deler-tommy-pier-nyfwDSC_1186
janni-deler-tommy-pier-nyfwDSC_1190
janni-deler-tommy-pier-nyfwDSC_1194
janni-deler-tommy-pier-nyfwDSC_1230 copy
janni-deler-tommy-pier-nyfwDSC_1220
janni-deler-tommy-pier-nyfwDSC_1222
janni-deler-tommy-pier-nyfwDSC_1225

Snaps from the Tommy Hilfiger show!

God morgon på er! Hoppas ni mår super, vi har det härligt här i NYC och njuter av dagarna. Nu har jag gått på nästan alla visningar jag verkligen ville hinna med så nu är det några dagar med någon visning och sen bara ta det lugnt. Min favorit från de här dagarna är nog Tommy Hilfiger… Dom hade byggt upp en hel pir som ett stort tivoli – karuseller, matstånd, lampor överallt och det fanns allt. Så häftigt gjort! När visningen drog igång så blev allt bara ännu bättre, jag ville ha typ varenda plagg. Ska visa er mina favoritplagg sen, det fanns så mycket snyggt! :-) Har varit otroligt kul att få uppleva New York och fashion week här, visningarna är så fina och häftiga. Som sagt, känner mig otroligt inspirerad efter de här dagarna. Puss, hörs senare! <3

//Good morning babes! Hope you feel great, we have the best time here in NYC and we’re enjoying our days. Now I’m almost done with all the shows I had planned so now I have a few more days with some shows and then just chill. My favorite from these days is probably Tommy Hilfiger… They’d built an entire pier to a big tivoli – carousels, food stands, lights everywhere and everything you can imagine. Such a cool place! When the show started it just added up, I wanted like every single piece. Will show you my favorite pieces later, they had so many nice ones! :-) It’s been great to be here to experience New York and fashion week, the shows have been beautiful and cool. As I’ve said, I feel so inspired after these days. Hugs, talk later! <3

32 reaktioner på “TOMMY PIER”

Leave a Reply

Your email address will not be published.