ROOFTOP BRUNCH

janni-deler-rooftop-brunchL1070726
janni-deler-rooftop-brunchL1070795 copy
janni-deler-rooftop-brunchL1070731
janni-deler-rooftop-brunchL1070730 copy
janni-deler-rooftop-brunchL1070928
janni-deler-rooftop-brunchL1070753

Brunch at the Tictail rooftop – avo toasts, juice and a nice view.

Hej babes! Sorry för lite sent inlägg, jag var iväg på Bloglovin awards igårkväll så jag var supertrött när jag kom hem. Men – nu är jag vaken och redo för dagen! :D Tror jag ska köra ett Barry’s Bootcamp-pass med Michaela idag, jag kommer troligtvis svimma av trötthet haha! Är superpeppad på att träna iallafall. :-) För någon dag sedan åt vi brunch med hela gänget som är här, vi käkade på Tictail’s takterass. Det bjöds på avokado toast, ägg, juicer och yoghurt. Supergott och härligt häng med alla! Nu – frukost. Hörs lite senare, puss <3

//Hey babes! Sorry for the late post, I was at Bloglovin awards last night so I was super tired when I got back home. But – now I’m awake and ready for the day! :D Think I’m heading for a Barry’s Bootcamp-workout with Michaela today, I will probably faint of tiredness haha! I’m super excited to workout anyhow. :-) A few days ago we had brunch with the entire crew here, we went to Tictail’s rooftop. We had avo toast, eggs, juice and yoghurt. So good and great to hang out with everyone! Now – breakfast. Talk later, hugs <3

19 reaktioner på “ROOFTOP BRUNCH”

Leave a Reply

Your email address will not be published.