BLUE SUIT

janni-deler-blue-suitL1090219-Redigera-Redigera
janni-deler-blue-suitL1090249-Redigera-Redigera
janni-deler-blue-suitL1090307-Redigera-Redigera
janni-deler-blue-suitL1090233-Redigera-Redigera
janni-deler-blue-suitL1090323-Redigera-Redigera

House of Harlow blazer (here!) and pants (here!)/ Na-Kd top (here!) -adlink/ DW watch/ Chanel bag/ Senso shoes

God morgon babes! Såg en del frågor om den här looken ovan, så här kommer den. :-) ÄLSKAR den här kostymen, så sjukt perfekt färg och den är otroligt skön att glida runt i hehe. Funkar minst lika bra med ett par klackar, jag valde dock att klä ner den med ett par sneakers den här gången. Gillar kontrasterna när man har suit och kritvita sneakers. Idag ska Jon åka härifrån (buhuu) så jag ska flytta hem till Michan och min lilla favorithund Willow. Tråkigt att Jon åker men det ska bli kul att hänga med Michan och mysa i NYC några dagar till. :-) Hörs sen, puss och kram <3

//Good morning babes! Saw some questions about the look above, so here it is. :-) LOVE this suit, the perfect color and it’s so comfy to walk around in hehe. Works just as good with heels, I chose to dress it down though with a pair of sneakers. Like the contrast when you have a suit and super white sneakers. Today it’s time for Jon to fly out from here (buhuu) so I’m moving to Michan and my little favorite dog Willow. Sad that Jon leaves but it will be fun to hang out with Michan and chill in NYC for a few more days. :-) Talk later, kisses and hugs <3

22 reaktioner på “BLUE SUIT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.