PERFECT MATCH

janni-deler-dw-fashionweekJ1240169
janni-deler-dw-fashionweekL1090324-Redigera
janni-deler-dw-fashionweekL1090370
janni-deler-dw-fashionweekL1090313-Redigera
janni-deler-dw-fashionweekIMG_4887-Redigera
janni-deler-dw-fashionweekL1040798
janni-deler-dw-fashionweekL1070277
janni-deler-dw-fashionweekL1090720

Snaps from NYFW – wearing Daniel Wellington watch (here!) and cuff (here!)

Lite blandade bilder från dagarna här i New York, har hunnit med massor nu under Fashion Week! Jag kan stolt berätta att jag kommer göra ett samarbete med Daniel Wellington framöver, jag har använt deras klockor i några år nu och jag minns den första klockan jag köpte därifrån. Den var clean, svart och funkade till allt – precis som den jag har valt att styla nu. :-) De har även släppt armband som matchar med klockorna, jag älskar smycken som är enkla och något man alltid vill ha på sig. Gillar ju även när det matchar, men det vet ni nog redan! ;-) Idag har jag en visning som jag tänkte gå på och efter det ska jag njuta av staden, så vi hörs lite senare. Puss <3

//Some mixed snaps from our days here in New York, I’ve done so much during Fashion Week! I can proudly tell you guys that I’m gonna do a collaboration with Daniel Wellington from now on, I’ve used their watches for a few years now and I still remember the first watch I bought from them. It was clean, black and worked with everything – just as the one I chose to style now. :-) They also released cuffs that matches the watches, I love jewelry that’s simple and pieces you can wear all the time. I also like when it matches, but you probably know that already! ;-) Today I have one show to attend and after that I’m just gonna enjoy the city, so I’ll talk to you later. Hugs <3

In collaboration with Daniel Wellington.

25 reaktioner på “PERFECT MATCH”

Leave a Reply

Your email address will not be published.